Ніжний скраб для ті ла і дбайливого догляду
Після нього, я ще більше полюбила догляд за тілом❤️
Weleda Birken Dusch-Peeling
Зовнішній вигляд
Перше враження — стильний та простий дизайн тюбика.
Тюбик зручний у використанні, з м’якого пластику, що дозволяє витискати рівно стільки засобу, скільки потрібно. Дозатор щільно закривається, тому про витікання можна не хвилюватися.
Склад
Скраб містить лише натуральні інгредієнти, серед яких частинки воску карнауби та бджолиного воску для делікатного очищення, екстракт берези для регенерації шкіри, а також олії кунжуту та абрикосу, що живлять і зволожують. Аромат теж створений на основі природних ефірних олій, тому жодних синтетичних запахів чи подразнень. Зазвичай не розуміюсь в складі і використовую додаткові програми для визначення. Тільки не в цьому випадку, тут ви не зустрінете різних складних сполук, цифер і Єшок.
Моє враження
Консистенція ніжна, з м'якими частинками, які легко ковзають по шкірі, не дряпають її, а м’яко масажують утворюючи зовсім невелику піну. А аромат — це щось неймовірне! Під час використання я відчуваю тонкий, природний запах лемонграсу, який залишається на шкірі навіть після змивання. Хоча й лемонграс відсутній в складі, дуже круто поєднані складники, що створюють його. Це такий приємний бонус, коли аромат залишається на шкірі після душу. Після використання шкіра залишається зволоженою, без відчуття стягнутості, і навіть не потребує додаткового крему чи лосьйону. Не всіх влаштовують частинки скрабу, як на мене для шкіритіла це саме те що треба!
Коментарі (0)