Daryna

♡Ідеальний осінній макіяж для фотосесії♡

Хочеш створити чарівний макіяж для фотосесії, який підкреслить природну красу та додасть впевненості? Я розкажу про свій осінній образ та продукти, які стали незамінними для досягнення цього ефекту. Це не просто макіяж, а справжній ритуал, який допоможе відчути себе особливою💖. Ділюсь своїм досвідом і улюбленими засобами!

1. Підготовка шкіри ✨
Щоб виглядав свіжо, важливо "підкріпити" використання тонального. Я завжди починаю з крему для обличчя – він забезпечує зволоження та робить обличчя більш гладким. Адже тональні засоби лягають рівномірніше саме на зволожену шкіру, а також не забиваються у зморшки та пори.

Порада: Дай крему кілька хвилин для повного вбирання, бо в іншому випадку тон може лягти плямами!

2. Рівний тон обличчя 🌟
Основа мого макіяжу – L'oreal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum . Це не просто тональна сироватка, а легке покриття, що не обтяжує шкіру, роблячи її природною сяючою. Тон я закріпила пудрою від Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Powder, щоб зафіксувати результат і додати матовий фініш.

Порада: Використовуйте тон у невеликій кількості – краще додати покриття там, де потрібно, а не створювати "важкий" шар.

3. Живі рум'яна та контурінг 🍁
Для того, щоб надати обличчю свіжості, я нанесла трохи Parisa Cosmetics Base 4U Silky Powder Blush (кораловий відтінок). Цей відтінок ідеально підійшов до осінньої атмосфери! Завершальним штрихом став контурний набір від Lamel– стандартний, але містить усі необхідні відтінки для акцентів на вилицях і носі.

4. Брови – деталь, яка вирішує усе 🖌️
Брови – це рамка вашого обличчя, тому я вибрала свій улюблений олівець для брів LAMEL Make Up Insta Micro Brow для чіткої форми. Доповнила все гелем-фіксатором Color Intense Brow Shape, хоча фіксація могла бути і кращою. Брови залишились природними та не перевантаженими.

Порада: При оформленні брів не сильно тисніть на олівець – природність зараз у тренді! 🕊️

5. Акцент на очах: смокі-айс і стрілочки 🌌

Для виразного погляду я створила легкий смокі-айс з акцентом на стрілочці. Використовувала чорний олівець LAMEL Make Up Eyepencil – він стійкий і чудово підходить для ефекту міжвійкової підводки. Завершила образ об'ємною тушшю LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascara. Вона забезпечила фантастичну довжину і об'єм – саме те, що потрібно для зйомки!

Порада: Підтушовий олівець уздовж нижньої повіки для більш м'якого і драматичного ефекту. Стрілочка додає виразності, але не повинна бути занадто різкою.

6. Губи – нижній завершальний штрих 💋
На губи нанесла олію-блиск Lamel Make Up Let's Glaze з легким відтінком – це ідеально для природного вигляду. Контур підкреслила олівцем LAMEL Make Up у нюдовому відтінку, щоб губи залишилися нижніми, але виразними.

Порада: Не шкодуйте блиску для губ, так ваші губки будуть шикарними.

Мій вердикт і настрій🍁
Цей макіяж підкреслює вашу індивідуальність та дозволяє відчути себе готовою до фотокамери. Головне – це правильний підбір засобів та важливість до деталей. Обираючи макіяж для фотосесії, не бійтеся пробувати нові відтінки і текстури, але залишайтеся вірними собі💕.
Сподіваюсь, мій осінній образ надихне вас на експерименти!