guildenstern

проблеми baby гота

проблеми baby гота

Одного ранку, прокинувшись од неспокійного сну, Грегор Замза побачив, що він обернувся на страхітливого гота.

вічна проблема з асортиментом косметики у більшості магазинів полягає у тому, що нестандартних варіантів там або просто нема, або це ультрамегашмега дизайнерські речі за середню місячну зарплату киянина.

а у кожного гота в зачуханій сумці з патчами має бути маленька чорна помада...

так, її можна замовити на китайських маркетплейсах, зрештою, на деяких українських, під геловін (та сама помада з сажі і лою), можна використовувати олівець для очей і прозору помаду чи блиск (з сухими губами це самовбивство), але ж. хочеться нормальної якості і щоб приїхало швидко.

let me preface this with saying що на мейкапі чорну помаду ви знайдете лише якщо це робити в певну фазу місяця і обмазавшись кров'ю тварини року свого народження і щоб небо було у вашому зодіаці. бо пошук за кольором там нормально не працює. і отримаєте ви часто щось фіолетове (передають привіт три моїх фіолетові помади в однаковому відтінку)

і навіть в магазинчиках, що в сша мають назву "drugstore" (у цінових категоріях це nyx і e.l.f.), чогось чорного не знайдеш.

вихід є (у вікно чи в двері)

а саме: поки геловін ще остаточно не закінчився, пора скиртувати запаси.

варіанти з мейкапу внизу і в наявності там.. аж один - l.a. girl відтінок raven, інші - це продукти, де чорний взагалі є, просто на мейкапі його нема (станом на зараз). хоча nyx suede у відтінку alien останніми роками немає навіть в українських представників.

на catrice mystic forest я не встигла, а l.a. girl їде до мене, але в інших відтінках, відрапортую про якість, як тільки мейкап довезе)))

проблеми baby гота
проблеми baby гота
  • NYX Professional Makeup Butter Gloss LICORICE
  • Makeup Revolution Midnight Kiss Lip Kit
  • Makeup Revolution Truly Sinful Shimmer Lipstick
  • Revlon Super Lustrous Pearl 043 MIDNIGHT MYSTERY

revlon напівпрозора і потребує кількох шарів, щоб бути насправді чорною, nyx - це дуже симпатичний блиск, який, звісно, перебивається, але сам по собі тримається на губах і дуже симпатично зволожує. midnight kiss - досить стійка рідка помада, а цьогорічне поповнення з truly sinful я люблю найбільше)))