𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Парфумований крем для рук Spicy Vetiver Hand Cream

Завершую огляд на нові парфумовані креми від Joko Blend і ділюся враженнями про Spicy Vetiver.

Оформлення таке ж чудове, як і в інших з цієї лінійки. Захоплює вишуканий святковий дизайн і зовнішній вигляд туби.

У неї компактний розмір, тож цей варіант ідеальний, щоб завжди брати з собою.

Алюмінієва туба має мініатюрну кришечку на різьбі.

Крем білого кольору, середньої густоти, має приємну текстуру, і, як мені здалося, саме у нього вона найлегша із усіх трьох.

Піраміда

Початкові ноти: імбир, бергамот;

Ноти серця: зелений чай, троянда, бензоїн;

Базові ноти: дерево, пачулі, ветивер

Парфумерна композиція розкішна і дуже цікава.

Перше, що відчувається - це імбир у поєднанні з цитрусовою свіжістю, з якими переплітається зелений чай і пряні деревні відтінки, які додають аромату більшої глибини. Аромат відчувається досить довго і це тішить.

Користуватися цим кремом одне задоволення. Він швидко вбирається і не залишає жирної плівки. Засіб забезпечує якісне зволоження, живить і надає шкірі надзвичайну м'якість, роблячи її на дотик ніжною і оксамитовою. Одразу після використання відчуття максимально комфортні, без масності, липкості і т.д.. Ручки миттєво отримують дбайливий догляд, стають гладенькими і більш еластичними. Тим часом додатково насолоджуєшся неймовірним довго граючим ароматом.

З настанням холодів моя шкіра рук стала значно сухішою і вже потребує більш інтенсивної до себе уваги і цей крем допомогає підтримувати шкіру у гарному стані.

У ньому прекрасно все: пакування, склад, текстура, аромат і ефект. Байдужим він вас точно не залишить.

Також цей кремчик буде чудовою ідеєю на подарунок.

Усі 3 креми мені дуже сподобалися, вони мають шикарні аромати і приємно вражають результатом, користуюся кожним за настроєм.