Хвойний екстракт з мінералами і мікроелементами
Засіб для ванн від Bisheffect
Вчора нарешті написала пост про магнієві пластівці https://club.makeup.com.ua/post/55856/ і вирішила сьогодні закрити давно відфотканий, але не оформлений, хвойний екстракт. Мій перфекціоніст трішки вспокоїться, бо скоро вже пляшка закінчиться і буде в викидушках, а допис ніяк не оформлений 😆
Про магній вже сказано стільки, що не хочу зайве переписувати текст, тому просто зупинюсь на описі та враженнях. Склад тут класично активний та потужний:
aqua, magnesium chloride, pinus sylvestris leaf extract, glycerine, xanthan gum, cocamidopropyl betaine, allantoin, cocos nucifera oil, pinus sylvestris leaf oil, eucalyptus globulus leaf oil
💚екстракт соснової хвої виводить токсини і відновлює тьмяний епідерміс;
💚ефірні олії сосни та евкаліпта наділені бактерицидними властивостями, зміцнюють імунітет і природний захисний бар'єр шкірного покриву;
💚 бішофіт зміцнює нервову систему, поліпшує внутрішньоклітинний обмін і кровообіг;
💚 пахощі наділені тонізувальним впливом і використовуються в ароматерапії.
Засіб густий, темно-коричневого кольору, має відповідний аромат, знаходиться в прозорій пляшці (у мене 1 л).
Все на любителя, тому враховуйте, що колір води буде мутноватий та темно-коричневий.
У ванну об'ємом води 100 л додаємо 100-150 мл екстракту, за температури води до 38 градусів. Ванну приймаємо протягом 15-20 хвилин.
У виробника ще є варіанти хвойного екстракту з лавандою та розмарином, наступного разу думаю брати їх, так як тут мені не вистачає ароматики хвої, люблю більш потужніше відчуття олій.
ну і куди ж без Пацьорки, який як не намочить хвоста - то підпалить його 🙈
Коментарі (0)