𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Масажна щітка для голови Scalp Massage Brush

Joko blend нещодавно випустив багато цікавих новинок. Коли я побачила цю щітку, то не змогла пройти повз, бо обожнюю такі девайси.

Щітка призначена для багатьох цілей, а саме:

масажу голову;

• під час миття голови для кращого вспінювання шампуню і знов таки масажу;

• для нанесення масок/кондиціонерів для ретельнішого їх розподілення.

Щітка випускається в одному чорному кольорі. Упакована в коробок. По габаритам вона невелика, має стильний дизайн.

Аксесуар виконаний із якісного матеріалу (силікону), він приємний на дотик, а зубчики м'які і гнучкі. У мене є ще одна подібна щітка, але в неї більш жорсткі зубці, тому для найніжнішого масажу саме від Joko blend - ідеально.

Завдяки ергономічній формі, щітку зручно тримати у руці. Пальці чудово фіксують верхній виступ (ручку) і вона надійно кріпиться, не випадає із рук і в процесі зовсім не ковзає в долоні. На ній ще є силіконова петелька, якщо треба її повісити. А ще я помітила миле серце.

Користуватися такою щіткою одне задоволення, зубчики делікатно масажають шкіру, не чіпляють і не деруть волосся, також його не плутають. Застосовую її найчастіше для масажу голови і при митті шампунем.

Нею просто класно робити собі масаж, це не тільки приємна, а й дуже корисна процедура, бо завдяки цьому прискорюється кровообіг, що сприяє покращенню росту волосся. Також щітка спроможна м'яко відлущувати ороговілий шар, чим забезпечує оновлення клітин.

При головних болях цей аксесуар може стати справжнім рятівником, бо значно розслабляє і полегшує самопочуття, суттєво позбавляючи неприємних больових відчуттів.

Саме силіконовий матеріал - самий практичний для водних маніпуляцій, бо на відміну від дерева, він не боїться води.

Щітка чудово вспінює шампунь і миття голови супроводжується релаксом, що також тішить.

Завдяки довгим зубчиками, доглядові засоби (маски, кондиціонери) краще і більш рівномірно розподіляються.

Я задоволена цією щіточкою, вона проста у використанні, легко очищується і викликає максимально комфортні відчуття.