Yana__matviets

Hillary Exfoliating Toner 14% AHA + 10% PНА

Я обожнюю кислотні тонери, моя шкіра в цю пору року прекрасно на них реагує

Продовжуючи знайомство з чудовим брендом Hillary я обрала тонер з молочною та глюконовою кислотами для обличчя

🤍Пакування: мінімалістичний флакон, на якому вказана вся необхідна інформація Об'єм 100ml

Має дуж зручний дозатор, який додатково зачиняєть, що може свідчити про те, що тонер точно не прольється

🤍Аромат: кисленький, особисто мені дуже довподоби

🤍Консистенція: рідка і трошки олійна

🤍Спосіб застосування: я наношу змоченим ватним пафом 2 рази на тиждень. Після 10 хвилин наношу зволожуючий крем. Використовую у вечірній рутині

Склад невеличний та дуже гарний:

Вода, лактат натрію, пропандіол, бетаїн, молочна кислота, екстракт плоду опунції індійської, лізат ферменту лактобацил, гліцерин, тетрагідроксипропіл етилендіамін, фермент лактобацил

Активні компоненти:

🖤Молочна AHA-кислота - ніжно відлущує мертві клітини, покращує текстуру шкіри, стимулює вироблення колагену та еластину, вирівнює тон і підвищує пружність, підтримує зволоження.

🖤Глюконова PHA-кислота - м’яко ексфоліює, стимулює регенерацію та “молодий” колаген, покращує текстуру і тонус шкіри, зменшує тонкі лінії.

🖤Антимікробні пептиди бактеріоцини - мають антимікробну дію, зменшують запалення і почервоніння, заспокоюють шкіру, корисні для чутливої і схильної до акне шкіри.

🖤Екстракт плоду Opuntia Ficus-Indica (кактус) - зволожує і захищає шкіру, має антиоксидантні властивості, підтримує пружність і еластичність.

Тонер неймовірно приємний у використанні

Особливо гарно працює з висипами вперіод кд

В мене не викливав жодних негативних реакцій/відчуттів

Перші 5 хвилин після нанесення я відчуваю легеньке тепло та невеличку липкуватість, яка зникає після закриття кремом

Тому якщо ви в пошуках гарно, лагідного кислотного засоба, я раджу познайомитись з Hillary Exfoliating Toner 14% AHA + 10% PНА

Доречі наразі діють гарні знижечки %