getejra

Тонік для обличчя "Троянда і чорниця"

от завжди стараюсь скопіювати набраний текст перед публікацією в ворд, а тут не встигла "oops, щось пішло не так" і в чернетці лишилось лише заголовне фото - тому спроба номер два, сподіваюсь? що яскравість емоцій не зникне 🙃

Я раніше не могла зрозуміти для чого потрібно мати одночасно кілька засобів з подібною дією, а потім як зрозуміла 😆 виявляється, що назва засобу одна, а склад і вплив - зовсім різні. Коли переглянула свої тонери - виявилось, що всі вони з кислотами. І якрщо раніше для мене було норм вмитись кислотами, нанести тонер з кислотами, потім ще додати пілінг і закрити сироваткою з ретинолом, а потім кремом з кислотами - то почитавши клуб більше не хочу так ризикувати своєю шкірою. Тож разом з кремом Polarice https://club.makeup.com.ua/post/55846/ від Mixtura замовила ще й натуральний тонік

Дизайн мінімалістичний, але стильний: скляний флакон із темного коричневого скла з чорним дозатором-розпилювачем, закритий прозорим ковпачком. Скло міцне, перевірено вже падіннями на плитку та в умивальник (привіт,кіт 😾). Всю інформацію по продукту можна дізнатись перейшовши за QR-кодом, який міститься на прозорій наліпці та стилістично оформлений.

Дозатор розпилює дуже мілкодисперсно, приємно та вуально охоплює велику частину обличчя, достатньо 2-3 пшика.

Об‘єм флакона складає 100 мл.

Термін придатності 8 місяців.

Текстура тоніка (чи міста, чи тонера) легка, схожа на ледь маслянисту водичку, яка не залишає жодної жирності. Гарно і швидко вбирається. Впевнена, що на літо його можна використовувати замість термальної водички. Перед використанням флакон потрібно збовтати. Також можна використовувати протягом дня для освіжаючого ефекту та наносити поверх макіяжу.

Лаконічний, всі компоненти є натуральними:

💚гідролат дамаської троянди - володіє зволожувальними, тонізуючими та заспокійливими властивостями, є антиоксидантом, допомагає зменшити почервоніння і подразнення

💚екстракт кори чорної верби - є джерелом саліциловоі кислоти, допомагає очищати пори і зменшувати запалення. Має антибактеріальні та протизапальні властивості. Особливо корисна для проблемної та жирної шкіри

💚екстракт плодів чорниці - багатий на антиоксиданти, вітаміни, допомагає захистити шкіру від впливу вільних радикалів і навколишнього середовища. Гарно зволожує шкіру, покращує її тонус і текстуру.

Взагалі я не фанат ароматів троянди в косметиці, тому щиро рада, що тут на першому місці чути чорницю, а троянда є лише рамкою для неї. Моїй шкірі дуже подобається цей продукт, він надзвичайно швидко тонізує шкіру обличчя та прибирає легкі подразнення чи роздратованості, та не конфліктує з іншими більш агресивними засобами. Шкіра зволожена та очищена, жодного відчуття плівки чи стягнутості. Це чудовий робочий тонік для власниць будь-якої шкіри.

Не знаю чим Пацьорці пахне флакончик - але він постійно намагається його понюхати (того вже двічі й літав)