Mila__Mi

Чудовий допоміжник для проблемного типу шкіри

Чудовий допоміжник для проблемного типу шкіри
Чудовий допоміжник для проблемного типу шкіри

Етап тонізації шкіри після вмивання я ніколи не пропускаю. Тому тоніки є обов'язковим засобом в моїй доглядовій рутині за обличчям.

У Mixtura є декілька різних тоніків, але на момент замовлення мене найбільше зацікавив саме Bilberry і це було ідеальне потрапляння 👌🏻 Бо він став тією самою влучною знахідкою для мого проблемного типу шкіри.

Оформлення тоніку лаконічне і дууже стильне 🤩 Мені так сильно подобається цей скляний флакончик. І до речі, що дуже важливо - скло темне/напівпрозоре, це дозволяє краще зберігати сам засіб.

На зворотній стороні є QR-код, за яким можна знайти всю необхідну інформацію про тонік.

Алантоїн - пом'якшує, регенерує, відновлює шкіру, видаляє відмерлі клітини, попереджає закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів.
Екстракт квітів гібіскусу - багатий органічними кислотами; забезпечує природне відлущування, прискорює процес відновлення клітин, вирівнює тон шкіри.
Пантенол - зволожує, розгладжує та загоює.
Гідролат болгарської троянди - пом’якшує, живить, зволожує шкіру, вирівнює тон та тонізуює.
Екстракт кори чорної верби - містить природний саліцілін, тим самим надає антибактеріальну дію, прискорює оновлення шкіри, балансує виділення себуму та допомагає звузити пори.
Екстракт чорниці - найпотужніший антикосидант, нейтралізує вільні радикали. Допомагає відновлювати і зміцнювати судини, зцілює шкіру схильну до розвитку купероза і постійного почервоніння.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.

Склад у засобах коротенький та повністю натуральний. Екстракт кори чорної верби став для мене відкриттям, я і не знала, що це природній саліцилін (саліцилова кислота), який моя шкіра просто обожнює.

Формат спрею з дрібнодисперсним розпиленням.

Аромат пелюстків чайної троянди 🌹 Як класно пахне, свіжо, квітково і смачно 😋

Колір прозорий. Виробник зазначає, що через натуральні рослинні екстракти, колір тоніку може змінюватися. Я ним користуюся практично три тижні і за цей час він абсолютно не змінив свого кольору.

Консистенція водички, по відчуттям, як відвар з рослинних компонентів.

Тонік наношу одразу після вмивання у якості тонізації шкіри.

Можна розпилювати його одразу на обличчя, але я розпилюю його на долоні і далі поплескуючими рухами наношу на обличчя.

Перші секунди на місцях з запаленнями можна відчути легеньке пощіпування. Тобто він надає таку антисептичну дію.

Також можна використовувати тонік у якості тонізації впродовж дня - розпилюючи його на обличчя, при необхідності (особливо влітку і при сухому повітрі).

Перше, що хочу відмітити, тонік чудово зволожує шкіру 😍 Не просто на мить зволожив і через хвилину вже суха шкіра, а це дійсно якісне зволоження для комбінованого та жирного типу шкіри. Без відчуття липкості після використання.

Він також добре тонізує, пом'якшує, заспокоює шкіру та попереджає появу нових запалень.

Він м'яко відлущує ороговілі клітини, тим самим оновлює клітини шкіри і зменшує видимість плям від постакне. З цього ж бачу вирівнювання тону шкіру та появу легкого, природнього рум'янцю.

Завдяки своєму багатому на корисні компоненти складу, тонік також надає антиоксидантну дію, зміцнює судини та капіляри.

Можу сказати, що для мене цей тонік 10/10, я приємно вражена позитивними змінами і гарним результатам після його використання на своїй шкірі. Це 100% той самий ідеальний, особисто для мене тонік, який я точно буду повторювати 👌🏻

І звичайно я можу його радити, особливо комбінованому, жирному та проблемному типу шкіри (хоча він також підійде і нормальному типу шкіри, бо гарно зволожує її) 🥰