Гель-мило для рук від Bathique
Надзвичайно ароматне та делікатне до шкіри рук
Мило для рук - неймовірне! Пухка піна, що сповнена ароматом розкоші. Сам же аромат тримається на ручках досить довго. І коли ловлю цей ніжний шлейф, чесно отримую додатково задоволення.
І величезним бонусом до мого замовлення виявилось молочко для тіла. Бо Акція від бренду. Ну про це згодом.
Саме ж мило ідеально піниться! Надзвичайна піна від одного натиску дозатора.
Ідеальний склад
Він ретельно очищає шкіру, але при цьому зовсім не пересушує її.
Після використання шкіра рук залишається м’якою, зволоженою та помітно гладкою, без натяку на лущення.
Дуже подобається його легкий, свіжий аромат, який заряджає енергією.
А ще склад, який не лише очищає, але й живить і захищає шкіру, сприяючи швидкому загоєнню дрібних пошкоджень. Відмінний вибір для щоденного догляду за руками.
І про молочко!
Я б була не я, якби не зловила щось на Акції)
В мене здається корзина, то найбільша частина товарів саме на Акції))
І тут, при умови купівлі акційних засобів від Bathique, молочко для тіла в подарунок!
Молочко, доречі, дуже ніжне до тіла.
Фірмовий благородний аромат! Від якого я особисто кайфую!
Його натуральний склад із екстрактом гінкго білоба, олією муру-муру та екстрактом кіноа забезпечує глибоке зволоження, інтенсивно живить і регенерує шкіру, усуваючи сухість та лущення.
Після нанесення шкіра стає неймовірно гладенькою, пружною та шовковистою, а легкий аромат додає особливого шарму. Аромат доволі довго залишається на шкірі. І мені це імпонує!
Молочко швидко вбирається, не залишаючи липкої плівки, й створює відчуття ніжної вуалі.
Ідеальний вибір для щоденного догляду, який справді дарує задоволення.
Коментарі (0)