Топ маска для чоловіків Piel Cosmetics
Або привчаємо чоловіків до якісного догляду!
Цей бренд подобається чоловіку. Бо і дизайн стриманий, і засоби дієві. І завдяки цим фактором мені йде менше сил його привчати до догляду.
Маска крута за ароматом, текстурою та дією. Я і сама спробувала, що б зрозуміти, що ж вона за фрукт.
А ще, бренд дуже турботливий по відношенню до клієнтів. У кожного засобу йде міні туба для тревел. Тобто, завжди улюблений засіб під рукою.
По текстурі та складу:
Формула насичена натуральними ефірними оліями, вітамінами й антиоксидантами, пантенолом і гіалуроновою кислотою, які своєю взаємодією стимулюють прискорену регенерацію та відновлення. Також, має легкий анти-ейдж за рахунок якісного поживлення шкіри.
Текстура легка, приємна за ароматом та найголовніше комфортна у нанесенні.
Його шкіра потребує таких засобів.
Адже він має делікатний тип шкіри. В нього ще й загострення дерматиту на зиму, та й від нервів. Адже служба. А тут, дуже якісна маска, яка знімає і почервоніння, і додає поживності і шкіри, і зволожує, і загоює. І не пече його. Дуже класний засіб. Рекомендуємо!
І ще, вона настільки крута, що як би він відмовся нею користуватися, я б забрала собі.. але він вже знає, що piel випустив дуже якісну чоловічу лінійку.. ))) Тому, його вона, його)))
Коментарі (0)