𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Скраб для тіла Joko blend Cherry

Обожнюю кавові скраби за їх ароматність (а я ще той кавоман) і за прийнятну для мене ступінь жорсткості в скрабуванні.

Використовую я такі засоби на постійній основі, бо для підтримання шкіри тіла в тонусі потрібна регулярність. Та і взагалі, окрім позитивного впливу на стан епідермісу, я дуже полюбляю цю маніпуляцію, це свого роду приємний ритуал, від якого я отримую справжнє задоволення.

С�краб для тіла Joko blend Cherry

Joko blend нещодавно випустив ще одну лінійку кавових скарбів і на відміну від попередніх, які в zip- пакетах, ці в іншому (і для більшості) в зручнішому форматі.

Скраб поміщений в банку з міцного пластику. Присутній додатковий захист у вигляді мембрани.

Структура суміші скрабу така ж, як і ті, що в пакетах.

Кавові зерна мілкого помолу, масса не суха, але трохи розсипчата, при цьому відчувається наявність олій (оливкова, мигдальна і шипшини). Також в складі є морська сіль, кристалики теж невеликі. Гранули усіх складників не грубі, не мають гострих країв, шкіру не травмують.

Аромат засобу дуже приємний і п'янкий, з банки відчувається прям так насичено і концентровано, але в процесі запах не такий інтенсивний. Дует кави і вишні тут вдалий, пахне спокусливо. Коли користуєшся скрабом, то цей аромат заповнює усю ванну кімнату. На шкірі потім лишається легким і ненав'язливим шлейфом. Останнім часом я щось взагалі шаленію від вишневих ароматів, тому цей як раз прийшовся "до смаку"

Ступінь скрабування середньої жорсткості, саме така, як я люблю. Завдяки цьому скрабу вдається зробити ретельний масаж. Засіб ефективно відлущує ороговілий шар, гарно очищує, насичує шкіру корисними компонентами, тонізує і бадьорить своїм ароматом.

Змивається легко, явної жирної плівки після себе не залишає, але добре зволожує і живить. Після нього можна навіть не наносити інший догляд, бо шкіра тіла чудово зволожена, зовсім не пересушена і не стягнута. На дотик вона неймовірно м'яка, оксамитова і більш пружна. Обожнюю від скарбів такий ефект.

Мені він дуже сподобався, обов'язково спробую й інші з цієї лінійки.