Purito BB : чи насправді він вартий уваги?
Бюджетний конкурент Erborian
Зрозумівши, що ерборіан це трохи дороге задоволення для щоденного мейкапу, я вирішила знайти щось дешевше і схоже. Великого ажіотажу набрав саме цей бб-крем, тому і я замовила його спробувати.
Насправді, після користування я зрозуміла чому саме його всі хочуть : бюджетний , підлаштовується під тон шкіри та підходить для щоденного нанесення.
Я, чесно, задоволена ним, він не перевершив ерборіан, але іде слід за ним в ТОПі.
Досить складно обрати свій відтінок, тому я опиралась на відгуки, і для моєї світлої шкіри підійшов відтінок 13. Наносити його найкраще спонжем і вбиваючими рухами.
Обовязково потрібне ЗВОЛОЖЕННЯ, інакше він просто погано ляже, підкреслить сухість шкіри (якщо у вас вона є, звісно) і легко стреться з обличчя за цілий день, але як на мене, зволоження потрібне ЗАВЖДИ, і для мене ніяких виннятків.
Великим плюсом є те, що цей крем не комедогенний, після missha я трохи постраждала від комедонів, і "О, чудо" вони зникли після припинення користування цим бб, з пуріто я такого не помічала за весь час користування, а це вже близько 3-4 місяців.
Він перекриває мені почервоніння і вірвнює тон шкіри, одним словом, він мене повністю ВЛАШТОВУЄ)
Тому раджу спробувати тим, хто ще не пробував і поділитись своїми враженнями)
Коментарі (0)