Лімітований подарунок для ідеального манікюру від Shelly
Nail & Cuticle Oil Apple & Cinnamon 🎄
Це моя не вже не перша олія від Shelly у форматі ручки. Але оновлений подарунковий дизайн і гурманський аромат мене вразив. Вже навіть уявляю її на ялинці. Тільки ялинку треба купити, обвішаю її цими ялинковими подарунками для подруг.
Shelly Nail & Cuticle Oil Apple & Cinnamon пахне різдвяним яблучним пирогом із корицею. Це таке спокусливе звучання і миле пакування. Настільки розумію, ар омат лімітований, тому планую одразу заздалегідь вихопити кілька екземплярів для подарунків своїм дівчатам.
Я постійно користуюся олійками для кутикули, бо манікюр - то святе. Але цей формат найзручніший у користуванні, бо її можна кинути до сумочки і підтримувати охайний вигляд ручок у будь-якому місці. Обʼєм - 3 мл, але його мені вистачає на довше, ніж засоби у формулі олійки з піпеткою, бо вона не ростікається, а чітко лягає на проблемні місця, які треба зволожити.
Склад поєднує в собі цінні олії: мигдальну, макадамії, вин оградних кісточок та насіння соняшнику. Цей комплексний підхід забезпечує глибоке живлення та підтримку для шкіри та нігтьової пластини. Вони гарно живлять та зволожують. А вітамін Е перешкоджає появі задирок, якими я раніше страждала із-за надмірної сухості шкіри та кутикули.
Рекомендую звернути увагу на лімітований випуск у святковому пакуванні. Nail & Cuticle Oil Apple & Cinnamon засіб стане чудовим подарунком на новорічні свята для рідних і близьких! А у якості Shelly можете бути абсолютно впевненими! 👍
Коментарі (0)