Nastya Nll

Улюблений тональний

Улюблений тональний

Вже третій рік завжди маю запасну пляшечку тонального крему Physicians FormulaThe Healthy☺️.

Ціна

Вважаю, що він бюджетний, тим більше на знижках можна придбати за ≈300 грн.

Пакування

Виглядає як люкс, на мою скромну думку. Скляний кутастий флакон і кришка з металевим напиленням, яке ще жодного разу не облізло і обʼєм доволі великий 30 мл. Не дуже зручно його дозувати, але я вже звикла. Справа навіть не у зручності, а у гігієні. Маємо велетенський аплікатор, як у консилері, наприклад. Для себе використовую його прямо з аплікатора, наношу на обличчя, потім розподіляю. Для клієнтів маю окремі пляшечки, і наношу тональний аплікатором на палітру. З помпою було б зручніше, але вже що маємо.

Відтінки і консистенція

Маю два відтінка для клієнтів, світлий і темний, щоб коригувати колір індивідуально. Світлий LN3 та темний теплий MW2. Відтінок LN3 на зиму-весну підходив майже кожній клієнтці, я не знаю як так, але ну дуже універсальний відтінок, для себе користуюсь саме ним.

Тон густий, як сметана, але дуже пластичний, здається таким жирнеким.

Нанесення, фініш, носка

Дуже просто наноситься та розподіляється. Користаюсь і пензлем і спонжем. Лягає дуже природно, не западає у пори, не виглядає як маска. Має середнє перекриття. Легко зробити тон більш щільним, якщо нанести більше і розподіляти пензлем. І більш тонким, якщо нанести на центр аплікатором, а потім розподілити до перефирії спонжем.

Фініш живий. Не матовий, але і не занадто вологий, у самий раз. Маю жирну шкіру, проблемну, з великими порами, але люблю цей тон усією душею. Коли обличчя жирніє, тон не тече, шкіра стає знаєте як з дуже класним хайлайтером, така трохи зеркальна. Він зовсім не сушить мені шкіру і не викликав проблем з акне. На клієнтах він мені не дуже подобається у чистому вигляді на дуже сухій та віковій сухій шкірі, додаю більш легкі, зволожуючі текстури.

Напевне, на цьому усе. Щиро його рекомендую!

Улюблений тональний
Улюблений тональний
Улюблений тональний
Улюблений тональний
Улюблений тональний
Улюблений тональний
Улюблений тональний
Улюблений тональний
Улюблений тональний