ОЛІЯ ДЛЯ НІГТІВ І КУТИКУЛИ З ОЛІЄЮ МАКАДАМІЇ ТА ВІТАМІНОМ Е APPLE & CINNAMON SHELLY
Чудове рішення для догляду за нігтями💅🏼
Я обожнюю олійки для нігтів у такому форматі - як маркер/олівець. Адже це дуже зручно, погодьтесь☺️
Нещодавно, попередня закінчилась, тож я була в пошуках нової і побачивши новий дизайн від SHELLY з олією макадамії та вітаміном Е, я просто не могла пройти повз неї🙌🏼
Обʼєм 3мл, рідина нанизується завдяки натисканню на «кульку», процес - як у кулькових ручок
Нічого не витікатиме, допоки не буде натискання, тож можна не переживати що олійка витече сама по собі.
А склад просто космічно корисний:
🤍Олія мигдалю
Мигдальна олія є дуже поживною, багатою на вітаміни (особливо A, E) та жирні кислоти. Вона допомагає зволожити нігті та шкіру, покращує їх еластичність, що зменшує ймовірність ламкості нігтів. Олія також має заспокійливі властивості і допомагає у відновленні пошкоджених або сухих нігтів.
🤍Олія макадамії містить високий рівень олеїнової кислоти, яка допомагає відновлювати та зволожувати як нігті, так і шкіру навколо них. Вона володіє сильним антиоксидантним ефектом, зберігаючи нігті здоровими і зміцненими.
🤍Олія виноградних кісточок швидко вбирається і не залишає жирного блиску. Вона містить велику кількість лінолевої кислоти, яка допомагає зміцнювати нігті, роблячи їх більш стійкими до пошкоджень. Ця олія також сприяє покращенню циркуляції крові в області кутикули, що допомагає відновленню росту нігтів.
🤍Олія коноплі має відмінну здатність зволожувати шкіру та відновлювати структуру нігтів завдяки високому вмісту омега-3 та омега-6 жирних кислот. Вона також володіє антивіковим ефектом, що зменшує утворення тріщин і розшарувань на нігтях, підтримуючи їх здоровий вигляд.
🤍Соняшникова олія багата на вітамін E та фітостероли, що сприяють загоєнню та захисту шкіри навколо нігтів. Вона також допомагає зміцнити самі нігті, запобігаючи їх ламкості. Її легка текстура дозволяє швидко вбиратися, зволожуючи та живлячи нігті і кутикулу.
🤍Вітамін Е є потужним антиоксидантом, який допомагає боротися з пошкодженнями, викликаними вільними радикалами. Вітамін Е також сприяє загоєнню шкіри навколо нігтів, зменшує запалення і покращує здоров'я нігтів, роблячи їх більш міцними та еластичними. Оскільки він стимулює кровообіг, нігті ростуть швидше і більш здоровими.
Загальна користь
Комбінація цих олій та вітаміну Е створює потужний доглядовий продукт для нігтів. Вони забезпечують глибоке зволоження, зміцнюють нігті, покращують їх структуру, запобігають ламкості, тріщинам та розшаруванню, а також забезпечують відновлення шкіри навколо нігтів. Регулярне використання такої олійки сприяє покращенню здоров’я нігтів, робить їх більш красивими та доглянутими.
Така олійка стане чудовим подарунком собі, або ж комусь з близьких, ціна як на мене дуже символічна💫
Коментарі (0)