Не парфум Juliette Has A Gun Not a Perfume
Загадковий парфум нового покоління
Піраміда:
Амброксан, цеталокс
Молекулі Амброксан для розкриття обов'язково потрібна шкіра. Інакше це буде запах незрозуміло який і незрозуміло чого. Так що немає сенсу його слухати з блоттера. При зіткненні зі шкірою Not a Perfume починає творити якусь магію. Важко описати аромат без аромату. Амброксан, змішуючись з ароматом вашої шкіри, наче посилює і покращує ваш власний запах. Це така пухнаста хмара ніжності, чуттєвості, легкості. Він не свіжий. Він м'який, пухнастий. Так пахне чиста шкіра. Не шампунь, мило та присипка.
Not A Perfume примхливий і на кожному розкривається по-різному. Що вловила я: солонувато-солодкий ноти, дерево та мускус. Розібрати за нотами не вийде. Я взагалі перестаю на собі його відчувати через якийсь час після нанесення. Але він стійкий, його чують оточуючі та відзначають. Це чистота та свіжість, шкіра, тіло.
Компліментарний, що вельми несподівано для такого скоріше інтимного аромату. Шлейфу в ньому немає, він сидить близько до шкіри. Я могла б його віднести навіть до скоріш категорії унісекс. Аромат свіжої білизни із відчутними мускусними сексуальними нотками. Він сміливий та неоднозначний.
Його потрібно обов'язково тестити на собі, щоб зрозуміи як він буде звучати саме на вас. Це та сама небезпека, як і з мускусами- може розкритись дуже красиво, а може бути взагалі не відчутний, або мати неприємний аромат.
Коментарі (0)