Оліч

#summermakeupclub або 5 б'юті-прийомчиків для літа

#summermakeupclub або 5 б'юті-прийомчиків для літа

Чому приділяю особливу увагу влітку особисто я?

1) Подвійний захист від поту

Щоб підступна погода не зіпсувала ваш образ, можна користуватися раз на тиждень сильним антиперспірантом, а з ним в купу ще звичайним дезодорантом-аерозолем. Як на мене аерозолі трошки легші, не лишають таких плям на одязі, а аромат швидко зниає, що добре.

Я беру спрей Biotrade Odorex Deo Antiperspirant (відгук - https://club.makeup.com.ua/post/8499/), він досить непогано працює, та підкріплюю ефект антиперспірантами-спреями з легкими свіжими ароматами.

Без SPF, особливо влітку, нікуди! Цього літа я познайомилась з Colorescience Sunforgettable Flex SPF 50 (відгук - https://club.makeup.com.ua/post/11227/), і, хоч і не відразу, але ми подружилися. Вам не треба наносити тон і SPF окремо і перевантажувати шкіру зайвими шарами косметики, він гарно виглядає, і добре наноситься навіть пальцями. Залишається додати трошки рум'ян та блиску на губки - і все, у вас дуже доглянута шкіра)

Ну ви самі розумієте, зараз відпустки це шось нереальне для багатьох. Тож автозасмага і кремчик зроблять ваші ніжки ще більш гарними та привабливими😍

St.Moriz Fast Tan Mousse - https://club.makeup.com.ua/post/10386/

Lirene Moccoa Body Shimmer Cream - https://club.makeup.com.ua/post/9348/

Влітку з парфумами треба бути дуже обережними( А ще парфуми то дуже суб'єктивна штука, тож ніколи не знаєш що кого може задушити. Тож на мій погляд, максимально нейтральна і легка підбірка парфумів на літо може бути такою:

Escentric Molecules Molecule 02 - ну нічого й сказати)

Juliette Has A Gun Not a Perfume - відгук тут https://club.makeup.com.ua/post/12513/

Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic - злітає за годину, але так приємно пахне базиліком 🥰 дуже люблю його аромат

Diptyque Philosykos - любителі інжиру, вам сюди) відгук - https://club.makeup.com.ua/post/12540/

Calvin Klein CK IN2U Her - бюджетно, в міру свіжо, в міру солодко, дуже непоганий аромат

Дуже рятує жирну шкіру, а особливо в спеку, допомагає швиденько зробити вигляд більш охайним. Обов'язково мати в сумочці.😉