Оліч

Colorescience Sunforgettable Total Protection Face Shield Flex Spf 50

Colorescience Sunforgettable Total Protection Face Shield Flex Spf 50

Цей крем я бачила давно, але наважилась на покупку тільки зараз. У всіх магазинах з крутою косметикою його дуже актино просувають і вихваляють. Він тонуючий, і я його купила саме через це) Я подумала, що я чогось дуже часто ігнорую макіяж, може це підштовхне мене частіше виглядати красиво)

Крем має декілька відтінків. У мене доволі світла шкіра, тож я обрала відтінок Fair, але можу сказати, що якщо ви не абсолютна білосніжка і хоч трошки засмагаєте, то сміливо можна брати відтінок Medium.

Далі по порядку:

Ціна, як на мене, досить висока: від 2300 до 2500 гривень.

Пакування: дуже красиве, якісне, крем йде в картонній коробці з інтрукциєю в середені, синя пляшечка гарно поєднується з бронзовою кришкою. На поличці виглядає супер. У пляшечки вузький носик, тож можна акуратно відавити потрібну кількість продукту.

Об'єм: цілком непоганий, 55 мл.

Тип санскріну: цей крем на фізичних фільтрах, оксид цинку та діоксид титану. Через це крем має доволі щільну текстуру, але вважається, що фізичні фільтри трохи безпечніші, за хімічні. Хоча я не дуже досвітчена в цьому питанні. Виробник обіцяє нам UV-захист - Широкий спектр захисту: SPF50/PA++++; Захист від забруднень - Захист від впливу агресивних факторів довкілля; Синє (HEV) світло - Захист від 93% синього світла (це про випромінення від наших телефонів, моніторів і тд); Інфрачервоне випромінювання - Мінімізує пошкодження, спричинені інфрачервоним випромінюванням.

Текстура крему: як я вже сказала, крем досить щільний, білий з вкрапленнями (я так розумію це пігмент). Відчувається на шкірі сильніше, ніж його попередник на хімічних фільтрах, але не критично. Трохи липкий.

Покриття: досить легке, але перекриє невеликі недоліки (на фото внизу можна побачити, як він підлаштовується під колір шкіри, та як він перекрив червону цятку на моїй руці (не до кінця, плюс це досить щільний шар крему)). Але його можна наслоювати. Крем можна наносити на/під тональний крем для більш щільного покриття.

Фініш: ближче до сатинового/натурально. Є липкість, але невелика.

Висновок: крем мені сподобався. Він красивий, робить шкіру більш доглянутою, однорідною на вигляд. Я не впевнена, що буду його повторювати, і повернуся до звичної комбинації spf крем + bb-крем Erborian, але цю баночку використаю із задоволенням.

Трохи інфо від виробника:

Унікальна ефективність санскрину досягається завдяки запатентованій технології екстразахисту EnviroScreen®, яка дозволяє запобігти негативному впливу не тільки УФ-променів типу А та В, але й забруднень, інфрачервоного та синього випромінювання. Все завдяки поєднанню фізичних фільтрів з інноваційними антиоксидантними, зволожуючими та поживними компонентами.

Спосіб застосування

  • На кінчики пальців нанесіть Total Protection Face Shield Flex у невеликій кількості та розітріть, щоб таким чином активувати інкапсульовані пігменти. Коли колір продукту зміниться з білого на ваш відтінок, починайте нанесення крему на обличчя.
  • Через 1-2 хвилини після розподілу по шкірі Colorescience Flex SPF 50 повністю адаптується до тону обличчя. За бажання зверху можна наносити тональний крем або інші засоби декоративної косметики.
  • Якщо хочете створити більш виражений тон, наносите Colorescience Sunforgettable Flex SPF 50 у два шари (другий шар наносите через 1 хвилину після першого вбирання).
Colorescience Sunforgettable Total Protection Face Shield Flex Spf 50
Colorescience Sunforgettable Total Protection Face Shield Flex Spf 50
Colorescience Sunforgettable Total Protection Face Shield Flex Spf 50