Оліч

St.Moriz Fast Tan Mousse

St.Moriz Fast Tan Mousse

Це мій перший досвід користування автозасмагою, і я вважаю, що він цілком вдалий)

Я замовила його, бо дуже часто бачу цей бренд в різних магазинах, тож вирішила, що це означає гарну ціну-якість продукції. Також окремо я замовила рукавичку для нанесення муссу, обов'язково беріть її, якщо у вас немає, бо я не уявляю як би я наносила піну без неї.

Почнемо з підготовки шкіри - радять проскрабувати і зволожити її заздалегідь, я за два дні користувалась скрабом і за день кремом для тіла. Думаю що насправді не проблема навіть якщо просто пройтись по шкірі жорсткою мочалкою замість скрабу, а от крем потрібен, бо мусс трошки підсушує шкіру, але не критично.

Далі найскладніше - приступаємо к нанесенню автозасмаги. Найскладніше - бо треба якось намазати спину, ще і рівномірно, тож в ідеалі потрібен помічник, але можна і самій. В іншому все просто, одне-два натискання помпи на рукавичку і розподіляєте по шкірі, розтираючи допоки колір не стане рівномірним, це швидко. Не забуваємо про тильну поверхню долоней. Потім рукавичкою з залишками продукту трохи прохожду по обличчю.

Через кілька хвилин можна одягатися, одяг не брудниться, постіль теж залишається чистою. Рукавичку можна випрати під краном з милом.

Першим змиваю обличчя, через 1-1,5 години.

Перший раз я змивала автозасмагу через 3 години, колір достатньо натуральний, рівноміриний. За тиждень все майже змилося. Другий раз змивала через 5 годин, вийшло більш насичено, але зʼявився запах від шкіри як після солярію. Ефект можете побачити на фото.

Цілком я задоволена і можу рекомендувати його іншим.

St.Moriz Fast Tan Mousse
St.Moriz Fast Tan Mousse