MAXIMOVA🌷

Чорна глиняна маска для обличчя

Я власниця комбінованої шкіри, яка дуже любить глиняні маски.

Я власниця комбінованої шкіри, яка дуже любить глиняні маски. Спочатку я спробувала маску від Joko Blend з білою глиною, після використання якої я зрозуміла, що обов'язково хочу познайомитись і з чорною (по факту вона виявилась сірого кольору).

У мене саше 20 г. якого вистачає на два використання. Я висипаю половину в мисочку та додаю небагато води (орієнтовно 1:1), замішуючи до потрібної консистенції.

Сама маска має структуру мілкого порошку, добре розводиться з водою і не комкується. Маса виходить рівномірною, гладенькою і глянцевою.

Наносити її зручно шпателем або пензликом. Мені останнім часом зручніший останній варіант.

Відчувається на обличчі вона дуже приємно. Головне правило, якого слід притримуватись з глиняними масками - не давати їм засихати.

В основі складу Бентонітова чорна глина, яка відповідає за очищення, вона має м'яку дію, що і робить цей цінний лікувальний засіб унікальним. Здатна виводити з глибоких шарів шкіри жири, токсини і забруднення. 3а рахунок мінерального і мікроелементного складу бентонітової глини, препарати, розроблені на її основі, мають протизапальну, розсмоктуючу, трофічну і регенеруючу дію.

Також є активні компоненти, які позитивно впливають на шкіру:

- алантоїн (має виражену дію на регенерацію клітин шкіри та антиоксидантну активність, надає пом'якшувальну та ефективну зволожуючу дію, збільшує вміст води в міжклітинному матриксі, а також створює відчуття гладкості шкіри)

- алоє (протизапальний засіб, знімає подразнення та почервоніння, відмінно заспокоює шкіру, містить кальцій, магній, амінокислоти)

- екстракт рожевого грейпфрута (має доведену кератолітичну активність, регенерує і ревіталізує, містить фруктові кислоти, вітаміни, покращує колір обличчя).

Витримувала маску 10 хвилин. Змивала просто водою. За відчуттями вона дуже ніжна, зовсім не відчувається абразивні частинки, які можуть травмувати шкіру.

Я помітила яскраво виражений очищувальний ефект, особливо на проблемній т-зоні. Маска добре прибирає жирність. Шкіра трошки освітлюється і за відчуттями дуже м'якенька і приємна.