Догляд за шкірою голови
Пілінг для шкіри голови Joko Blend Pre-Treanment Scalp Peeling Scrub
У моєму догляді за волоссям вже тривалий час присутні пілінги для шкіри голови. Така процедура допомагає видалити надлишки себуму, який може забивати пори та призводити до утворення жирної лупи. Оздоровлює шкірний покрив.
Масажні рухи під час процедури покращують кровообіг у шкірі голови, що сприятливо позначається на здоров’ї волосяних фолікулів. Цей процес має зміцнюючу дію на волосся, запобігає їх випаданню і стимулює ріст.
Раніше я користувалась лише кислотними пілінгами, але так як люблю постійно пробувати щось нове обрала даний пілінг з маленькими абразивними частинками - рисовою пудрою, яка забезпечує делікатну ексфоліацію.
Про пілінг
Упаковано все в картонну коробку, на якій вказана вся потрібна інформація, а саме спосіб використання, склад, терміни та ін. Всередині м'яка туба, на якій дублюється інформація.
Перед початком використання потрібно відкрутити кришку та зняти з туби обмежувач.
Кришка має тоненький носик, яким буде зручно користуватись. Він відкривається та закривається прокручуванням до клацання.
Текстура
Консистенція у засобу кремово-гелева з дрібнесенькими не гострими абразивними частинками. Має ДУЖЕ приємний аромат.
Використання
Наносити пілінг потрібно на вологу шкіру голови, відповідно і на вологе волосся. Я роблю пробори по свій голові і по них розподіляю засіб.
Потім починаю все масажувати, при цьому відчувається приємний ефект, абразивні частинки зовсім не царапають шкіру. Водночас пілінг піниться та приємно злегка охолоджує.
Я мала опасіння, що абразивні частинки буде важко вимити з волосся але використавши пілінг я його ополоснула проточною водою, потім ще двійчі промила волосся шампунем і цих часточок не залишилось (використовую зараз шампунь та бальзам також від Joko Blend). Вони взагалі безпроблемно змились з мого волосся.
Результат
Після такої процедури хочеться сказати, що шкіра на стільки очищена - ніби дихає. Фізично відчувається чистота. Позитивний ефект є і на волосся, з'являється легкий прикореневий об'єм, а також трохи продовжується його чистота.
Якщо на другий день після миття я збираю волосся в пучок, то після пілінгу - сміливо ходжу з розпущеним волоссям.
Пілінгу вистачить на досить тривале використання, туба велика - 125 г.
Коментарі (0)