Омега-3
Омега від NOW
Сьогодні невеликий огляд на Омега-3, або рибʼячий жир.
Зараз я активно намагаюсь відростити волосся, тому вітаміни невідʼємна частина мого ранку. Це також стосується і омега-3.
Для чого омега-3?
- Запобігання розвитку інсульту.
- Зниження артеріального тиску.
- Для підтримки жирового балансу.
- Розщеплення холестерину.
- Спалювання жирових відкладень.
- Зменшення випадіння волосся та збільшення його густоти.
- Підтримка роботи серця та судин.
Останнім часом весь час я хочу їсти рибу, або щось таке жирненьке, тому зрозуміла, що мені необхідна омега. Також її можна приймати на постійній основі.(дисклеймер: це не рекомендація, бо все після прийому у лікаря!)
Цей БАД відомої американської фірми NOW, яку багато з вас знають, у них дійсно якісні вітаміни. Ціна за баночку 100 таблеток - 300-400 грн. В день необхідно приймати 2 капсули.
За розміром капсули не маленькі, спочатку мені було трохи важко їх ковтати. Спойлер:2 одразу ви не ковтнете.
Приймаю їх уже давно і за цей час помітила багато покращень, як з боку здоровʼя так і збоку покращення стану волосся(але окей тут І к18 приклав руку і інша кількість бадів)
Зараз у мене ненормоване харчування, але вага не дуже росте, дійсно після прийому омеги, також зменшився трохи апетит, також покращився стан шкіри На обличчі, стало меньше випадати волосся.
Саме ці БАДи мені дуже сподобались, бо вони ефективні, недорогі і їх легко знайти.
Коментарі (0)