Mary Ost

JOKO BLEND | Кислотний пілінг для шкіри

Кожна жінка хоче, щоб її волосся було не лише красивим, але й здоровим. І на цьому шляху ми часто шукаємо якісь новинки, здатні допомогти зберегти природний баланс шкіри голови та покращити стан волосся. Нещодавно мені пощастило познайомитись з кислотним пілінгом для шкіри голови від бренду Joko Blend, і я просто не можу не поділитися своїми враженнями!

Об'єм: 100 мл.

Бренд: Joko Blend

Вік: 18+

Призначення: очищення, зволоження, пілінг, себорегуляція

Тип: для всіх типів волосся

Класифікація: натуральна

Термін придатності: 12 місяців після відкриття

Aqua (Water), Lactic Acid, Sodium Citrate, Glycerin, Polysorbate 20, Xanthan Gum, Glycolic Acid, Phenoxyethanol, Malic Acid, Citric Acid, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Bidens Tripartita Flower/Leaf/Stem Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Panthenol, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate.

Склад пілінгу — це те, що справді привертає увагу. Його діючі компоненти не лише ефективно очищають, а й живлять та відновлюють шкіру голови.

Екстракт імбиру — відомий своїми протизапальними властивостями, стимулює кровообіг, що покращує живлення волосяних фолікулів і сприяє росту волосся.

Вітамін B5 — незамінний для зволоження та регенерації шкіри, він допомагає заспокоїти роздратовану шкіру голови та підтримує її здоров’я.

Гідролізований кератин — відновлює структуру волосся, робить його більш еластичним і міцним, а також запобігає ламкості.

АНА-кислоти — чудово відлущують мертві клітини шкіри, що дозволяє позбутися від забруднень та надлишку себуму, покращуючи загальний стан шкіри голови.

Пакування цього пілінгу дуже стильне і зручне. Засіб випускається в пластиковому флаконі зі зручним «носиком»-дозатором, що дозволяє контролювати кількість продукту та забезпечує економне використання. Сам флакон компактний, не займає багато місця у ванній, і виглядає досить елегантно. Зовнішній дизайн у мінімалістичному стилі з лаконічними написами створює дуже приємне враження.

Пляшечка поміщена у милу картонну коробочку.

Відразу після відкриття флакону пілінг радує приємним, але не сильним запахом. На мій погляд, це легкий фруктовий аромат з нотками імбиру, що додає свіжості і заряджає енергією. Консистенція пілінгу не зовсім рідка, скоріш гелеподібна — оптимальна для нанесення на шкіру голови. Колір природній, прозорий. Засіб легко розподіляється, не стікає і не викликає дискомфорту під час використання.

Для використання пілінгу я просто наношу невелику кількість засобу на суху шкіру голови перед миттям, акуратно масажую і залишаю на 5-10 хвилин, після чого змиваю засіб теплою водою і продовжую миття волосся звичним шампунем. Пілінг можна використовувати до 2-х разів на тиждень — цього достатньо для досягнення видимого результату.

Мої враження від використання кислотного пілінгу для шкіри голови від Joko Blend дуже позитивні! Після першого ж застосування я помітила, що шкіра голови лишається довше чистою і відчуття легкості і свіжості зберігаються до наступного миття.

Пілінг дійсно допомагає позбутися від зайвого жиру, пилу і омертвілого епітелію, тим самим покращуючи загальний стан шкіри голови.

Я вже майже закінчила пляшечку і можу сказати, що волосся стало здоровішим і блискучішим, воно виглядає легким і не жирніє так швидко, як раніше. Окрім того, я помітила, що волосся стало більш об’ємним і краще тримає форму після укладання.

Що особливо важливо, пілінг не викликає жодного дискомфорту чи подразнень, навіть якщо шкіра голови схильна до чутливості. Це великий плюс, адже багато пілінгів можуть бути агресивними, але цей засіб має дуже м’яку і делікатну дію.

Я дуже задоволена результатами від кислотного пілінгу від Joko Blend.