SKOMSKA

Hillary Anti-Fatigue Serum

Я вирішила приділити більше уваги для шкіри під очима , адже реальність така , що сильно видно втому, стрес , та недосип через тривоги.

Для себе я обрала патчі від Hillary про них в дописі : https://club.makeup.com.ua/post/54775/ , використовую періодично зранку, також добавила в догляд відновлювальну сироватку .

Мені дуже подобається, що кожен засіб бренду представлений в картонному , стильному пакуванні.

Сиворотка не виключення. Засіб прийшов в білій коробочці, мінімалістичного дизайну .

На ній є вся необхідна інформація для користувача.

Всередині знаходимо флакон , виготовлений із якісного, темного скла.

Об'єм: 10ml
Дозатор - це скляна піпетка. Нею дуже легко набирати та коригувати необхідну кількість засобу.

Активні інгредієнти

Кофеїновий порошок:

• діє як антиоксидант;
  • покращує мікроциркуляцію;
  • зменшує набряклість шкіри;
  • прибирає темні кола навколо очей.

Екстракт зеленого чаю:

• забезпечує захист від вільних радикалів і ультрафіолету;
  • має протизапальну дію;
  • стимулює кровообіг ніжної шкіри навколо очей.

Екстракт Алое вера:

• має антивікову, антиоксидантну, загоюючу та протизапальну дію;
  • забезпечує живлення, знімає подразнення і заспокоює шкіру;
  • сприяє регенерації, активно зволожує.

Трегалоза:

• ефективно підтримує рівень вологи в шкір

Текстура сировотки гелева, середньої густини.

Я наношу за допомогою піпетки каплю на кінчик пальчика і вже ним розпроділяю під очима.

Засіб миттєво поглинається, не залишає плівки, липкості, але присутня легка стягнутість , перекривши кремом дані відчуття відразу проходять.

Пройшов майже місяць користування (верхні фото ДО користування, нижні фото зроблені сьогодні ).

І на перший погляд дуже важко відслідкувати результат від таких засобі , якщо немає наглядних фото. Коли я зробила колаж - була вражена . По фото чудово видно результат, тут і слів не потрібно.

Шкіра під очима дійсно змінилась, вона стала підтягнута, дрібні заломи розгладжені.

Сироватка завдяки кофеїну в складі прискорює мікроциркуляцію , та гарно бореться із набряками, добре видно по фото.

Погляд більш відпочилий , свіжий та виразний.

Темні круги стали світліші .

Сироватка Hillary Anti-Fatigue Serum — дійсно справжній порятунок для втомленої шкіри навколо очей🔥