Hillary Anti-Fatigue Serum
👀
Я вирішила приділити більше уваги для шкіри під очима , адже реальність така , що сильно видно втому, стрес , та недосип через тривоги.
Для себе я обрала патчі від Hillary про них в дописі : https://club.makeup.com.ua/post/54775/ , використовую періодично зранку, також добавила в догляд відновлювальну сироватку .
Мені дуже подобається, що кожен засіб бренду представлений в картонному , стильному пакуванні.
Сиворотка не виключення. Засіб прийшов в білій коробочці, мінімалістичного дизайну .
На ній є вся необхідна інформація для користувача.
Флакон, активні компоненти
Всередині знаходимо флакон , виготовлений із якісного, темного скла.
Об'єм: 10ml
Дозатор - це скляна піпетка. Нею дуже легко набирати та коригувати необхідну кількість засобу.
Активні інгредієнти
Кофеїновий порошок:
- діє як антиоксидант;
- покращує мікроциркуляцію;
- зменшує набряклість шкіри;
- прибирає темні кола навколо очей.
Екстракт зеленого чаю:
- забезпечує захист від вільних радикалів і ультрафіолету;
- має протизапальну дію;
- стимулює кровообіг ніжної шкіри навколо очей.
Екстракт Алое вера:
- має антивікову, антиоксидантну, загоюючу та протизапальну дію;
- забезпечує живлення, знімає подразнення і заспокоює шкіру;
- сприяє регенерації, активно зволожує.
Трегалоза:
- ефективно підтримує рівень вологи в шкір
Текстура, процес використання
Текстура сировотки гелева, середньої густини.
Я наношу за допомогою піпетки каплю на кінчик пальчика і вже ним розпроділяю під очима.
Засіб миттєво поглинається, не залишає плівки, липкості, але присутня легка стягнутість , перекривши кремом дані відчуття відразу проходять.
Висновок
Пройшов майже місяць користування (верхні фото ДО користування, нижні фото зроблені сьогодні ).
І на перший погляд дуже важко відслідкувати результат від таких засобі , якщо немає наглядних фото. Коли я зробила колаж - була вражена . По фото чудово видно результат, тут і слів не потрібно.
Шкіра під очима дійсно змінилась, вона стала підтягнута, дрібні заломи розгладжені.
Сироватка завдяки кофеїну в складі прискорює мікроциркуляцію , та гарно бореться із набряками, добре видно по фото.
Погляд більш відпочилий , свіжий та виразний.
Темні круги стали світліші .
Сироватка Hillary Anti-Fatigue Serum — дійсно справжній порятунок для втомленої шкіри навколо очей🔥
Коментарі (0)