Міні спа-салон вдома
відгук про набір від Botanioteka
Вітаю. Я фанатка різних спа-штучок і, на мою думку, таких засобів ніколи не буває забагато. Тому я дуже зраділа, коли отримала чудовий набір від Ботаніотека, який включав себе гелі для душу, солі для ванни і цукрові скраби для тіла. Все по черзі ретельно протестила і хочу поділитись враженнями.
Гелі для душу не тільки очищують шкіру, а й залишають приємний, легкий, не хімічний аромат, який заряджає свіжістю на тривалий час. Не сушать і не стягують шкіру. Особливо сподобався гель "Апельсин і білі квіти – він відмінно підходить для ранкових процедур, додаючи енергії та хорошого настрою.
Цукрові скраби чудово відлущують та зволожують шкіру, надаючи їй ніжності й гладкості. Скраб "Білий персик і магнолія" став моїм фаворитом – його аромат і текстура роблять процес очищення справжнім ритуалом задоволення.
Солі для ванни додають завершального штриху. Вони наповнюють ванну розкішними ароматами – "Мімоза і мед манука", "Чорна смородина та мигдальне молоко", "Апельсиновий цвіт і кокос". Кожна сіль добре розчиняється, збагачує воду корисними компонентами та сприяє розслабленню. Це ідеальний спосіб зняти напругу після важкого дня і просто насолодитися моментом.
Мейкапу дякую за чудові конкурси і за те, що в ці буремні часи роблять людям маленькі приємності і піднімають настрій🤗
Коментарі (0)