Неймовірна сироватка Curly Shyl --я в захваті!
шукаю способи повернути волоссю здоровий вигляд і красу
Укладка мого волосся для мене завжди було проблемою. Як би я не намагалась усе закінчувалось утюжком. Волосся у мене тонке, пористе, має легку хвильку. Після утюжка волосся стало дуже ламким і я вирішила щось змінювати. Замовила нові маски для волосся ( розповім згодом у наступних публікаціях) та шовк для укладки від Curly Shyl.
Так як цей рідкий шовк доволі дороге задоволення, я замовила мініатюру. І судячи з розходу можу сказати, що на місяці 3, мені точно вистачить. Навіть подобається, що таке маленька баночка, адже потрібно пару капель.
Аромат цього засобу просто неймовірний, запах дерева і дорогих парфумів.
А далі про застосування. Хочу зауважити, що треба правильно використовувати цей шовк, адже в мене вийшло не з першого разу.
Найкраще наносити на мокре волосся. Беру дві-три каплі розтираю на пальцях рук, тоді уже починаючи з кінців до середини волосся. Далі легке розчісування і можна сушити феном. Головне не переборщити, засіб дуже економний.
Після цього засобу волосся справді як шовк, легке, розсипається, гарно лягає, нема відчуття соломи на голові. Виглядає доглянутим і наповненим.
Якщо врахувати, що розхід дуже мінімальний , то це топ за свої гроші. Раджу купити мініатюру Curly Shyl, ніж засоби масмаркету.
Коментарі (0)