Anna_feerie

Вся правда про сон на шовкових наволочках

Вся правда про сон на шовкових наволочках
Вся правда про сон на шовкових наволочках

Трохи розважально-пізнавального контенту на ніч від Тімонія)). Зазвичай цей красень спить десь уздовж ліжка, але шовкова наволочка так і манить на ній покемарити, поки мамця не бачить🤣.

Ну добре, навіть коли бачить, але клацає отою дивною скляною штукою).

Вся правда про сон на шовкових наволочках

Одразу вибачаюсь за м'ятий вигляд наволочки, це все тому, що в нашому домі постіль переться надто часто, щоб встигати прасувати (головне, що собань блищить та весь наглажений 😍).

Так от: цю шовкову цікавинку я купила більше 4 років тому на китайському маркетплейсі за якісь смішні для такої речі 400+ грн. І... Вона досі жива та прекрасно почувається!)). Головне, прати вручну зі спеціальним засобом та ні в якому разі не класти в гарячу воду, бо це може зіпсувати тканину - тому лише тепленьке прання).

Шовк виграє у інших тканин за рахунок надзвичайної гладкості, саме за це його так люблять в кучерявому ком'юніті, хоч насправді він корисний не лише для волосся, а й для шкіри. Справа в тому, що звична нам бавовна доволі гігроскопічна та іноді всотує забагато вологи, через що шкіра та волосся можуть ставати більш сухими.

Крім того, шовк мінімізує заломи на обличчі після невдалої пози вночі, допомагає волоссю залишатись гладеньким та не так плутатись.

Тож, я дуже задоволена цією покупкою та неодмінно хочу поповнити свій арсенал не тільки новими наволочками, а й шовковими резиночками та тюрбаном, адже це не лише красиво, а й корисно!

Ось такий сьогодні вечірній відгук, сподіваємося, вам було з нами цікаво🤗. Тримайте Тімкіну лапку і на добраніч! 😴