O’Ostah

Silk Luxury Collection від MAKEUP

Silk Luxury Collection від MAKEUP

Три роки тому бум на шовкові аксесуари сягнув піку. Тож я не втрималась і замовила майже все із асортименту Мейкап. Можу сміливо стверджувати, що якість відмінна, адже активне користування зовсім не позначилось на зовнішньому вигляді (ну, хіба що зовсім трошки😉)

Сьогодні це улюблені резиночки «на вихід». Якщо потрібно зібрати волосся і не паритись, чи не вибивається аксесуар із образу, - це саме те.

Багато дівчаток кажуть, шо шовкові аксесуари на заламують волосся. Моє ж завивається навіть після денного 15-хвилинного сну, тому підтвердити цю теорію не можу. Але шовк дійсно більш лагідний до пасм, - не вириває їх. Люблю ці резиночки, в першу чергу, за естетику: для себе я підібрала палітру, яка гармонійно поєднується з усім гардеробом.

Невагома пов’язка з вишуканим переплетом та еластичною резинкою. Мій мастхев для теплої пори року та камуфлювання… відрослих коренів. Дівчатка, які фарбуються кожні три тижні, зрозуміють😉 Із ними легким рухом можна перетворити повсякденний образ на вишуканий. Також пов’язки ідеально мечаться з шовковими резинками.

Коли мій розлад сну сягнув піку, я почала використовувати усі відомі лайфхаки. Відтак беруші та маска для сну - мої найкращі друзі. У мене дві штучки, бо я задурена на гігієні і змінюю масочки кожні два дні.

Подобається, що аксесуар не стягує волосся, не відбивається на обличчі, не зʼїдає косметику і майже не відчувається. Ще один величезний плюс - тканина легко переться і швидко сохне, роблю це вручну із використанням мʼякого мила.

Виробник стверджує, що колекція створена з натурального шовку. Не знаю, як це перевірити, але якість можу гарантувати.