Hanna Domashenko

Хімічна ексфоліація шкіри: BHA кислоти, які полюбить твоя шкіра!

Ексфоліація шкіри - це чудовий доглядовий елемент, який забезпечує не тільки очищення від ороговілих клітин шкір, а й може омолоджувати її, боротися з постакне та навіть лікувати вугрові висипи!

До цього я мала в своєму арсеналі лише ензимні та фізичні ексфоліанти (пілінги-скатки, різноманітні скраби...). Але хімічні я відкрила для себе зовсім нещодавно, але при цьому плюсів в них знайшла в рази більше!

Ексфоліант від бренда Girlwood містить 2% саліцилової кислоти. Також до складу засобу входить заспокійливий екстракт зеленого чаю та зволожувальний алое вера. Він чудово підійшов моїй комбінованій шкірі!

Упаковка ту дуже стильна! Займає особливе місце на моїй поличці, адже навіть просто його зовнішній вигляд милує око! Важка, пластикова упаковказ з прикольним матовим покриттям мають доречні мінімалістичні написи. У флакону до того ж дуже зручний дозатор.

Засіб водянистий, злегка білуватого кольору. Зовсім не має віддушки, і, як на мене, нічим не пахне.

Наношу його щовечора на очищену шкіру обличчя. Набираю засіб у долоню та наношу делікатними рухами на обличчя та шию. Перші хв 5-10 я відчуваю підпікання ша шкірі. Але вона при цьому навіть не червоніє. Спочатку засіб лишає легку липкість, але потім він поглинається шкірою повністю. Через хв 20-30 наношу свій улюблений нічний крем.

Нижче фото до та після нанесення засобу.

Цей засіб працює чудово на моїй шкірі:

- делікатно відлущує;
- очищує та звужує розширені пори;

- вирівнює тон шкіри;

- підсушує висипання і зменшує їх.