Кератинова терапія для волосся з термозахистом і флюїдом
Joko Blend Keratin Therapy
Набір від Joko blend Keratin Therapy тепер випускається ще й в святковому оформленні, що дуже актуально до наближаючихся свят, адже на подарунок - це просто чудова ідея.
Виглядає таке пакування гарно і презентабельно.
До набору входять 2 засоби, а саме:
✓ Термозахист для волосся, 200 мл.
✓ Флюїд для волосся "Кератиновий шовк", 50 мл.
Всередині коробка обидва продукти упаковані у фірмовий мішечок. Як же мені вони подобаються! Я завжди находжу що у такі складати, для мене це корисна і необхідна річ.
Спрей-термозахист для волосся
Засіб спеціально розроблений для захисту волосся від негативного впливу високих температур й інших несприятливих факторів навколишнього середовища.
Термозахист містить комплекс амінокислот, кератин та екстракт ламінарії, які повинні сприяти відновленню, запобігати ламкості і утворення посічених кінчиків.
Засіб представлен ий в пластиковому флаконі, який оснащений дозатором, він гарно і рясно розпилює.
На вигляд це прозора рідина, текстура легка, наче водичка, без масності, запах має приємний, косметичний.
Цим спреєм зручно користуватися, завдяки об'ємному і мілкодисперсному розпилюванню, він одразу захоплює великі ділянки.
Термозахист працює не тільки по своєму прямому напрямку (захисту від нагрівальних приладів) а ще й чудово доглядає за волоссям.
Я завжди сушу голову феном, тому для мене це обов'язковий пункт. Спрей допомагає розплутати волосся і полегшує його розчісування. Також він гарно зволожує, розгладжує і додає еластичності.
Засіб зовсім не обтяжує, навіть якщо добре так нанести. Він не робить локони брудними на вигляд, не склеює, не залишає після себе їх якимись неприємними на дотик і липкими.
Волосся після сушіння і укладки м'яке, блискуче і розсипчате.
Флюїд для волосся
Призначений для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся. Формула збагачена активними компонентами ( мигдалевою олією, гідролізованим кератином)
Компактний пластиковий флакон з помпою дозатором. Текстура гелева і одразу тактильно здається наче трохи олійна, але вона настільки легка, що після розподілення зовсім не відчувається ніякої жирності.
Аромат приємний.
Засіб можна наносити як на вологе, так і на сухе волосся. Вбирається він дуже швидко, не обтяжує, не робить волосся масним і не провокує електризацію. Довжина з ним виглядає охайно, раніше звичного не забруднюється.
Перед нанесенням, невелику кількість флюїду треба розтерти у долонях, а вже потім розподіляти по пасмам.
Флюїд також чудово доглядає: живить, розгладжує, надає шовковистості і сяйва. Він наче створює на поверхні невидиму захисну плівочку.
Ефектом я також задоволена. І тут результат одразу помітний, навіть з першого використання. Це гідний незмивний засіб, який у майбутньому однозначно ще повторю.
Витрачається економно.
Обидва засоби прекрасно працюють в парі, доповнюючи один одного. Волосся після них гладеньке (вони гарно прибирають пухнастість), зволожене, пружне, більш живе, доглянуте і наповнене блиском.
Дуже сподобався цей набір. Термозахист і флюїд ідеально підійшли моєму освітленому і пошкодженому волоссю. І для себе, і на подарунок - це класний варіант.
Коментарі (0)