Ампули Praxis: варто спробувати чи ні ?
я люблю продукти в ампулках) це якийсь фетиш😅 повз Praxis не пройшла повз)
Купувала міні-сет із 6 ампул (є ще на 24 ампулки) з Протеогліканами та вітаміном С, то в подарунок отримала ампулку з Класичної серії.
Основою всіх ампул є протеоглікани та вітамін С в різних концентраціях + різні компоненти, підсилюючи ті чи інші функції сироватки.
Ампули універсальні ща часом використання.
Однієї ампули вистачає на 2 дні/4 використання, якщо застосовувати на обличчя, або на 1 день/2 використання - якщо обличчя+декольте.
Я використовую на обличчя та шию.
В комплекті є насадка-піпетка та ковпачок для відкривання ампули. Дуже зручно.
Перед використанням необхідно збовтати вміст ампули.
Класична ампули має білий колір вмісту. Запах прису ній, специфічний. Опису не підлягає. Не квітковий😅
Сироватка миттєво приймається шкірою. Обличчя сяє, шкіра м'яка, не липка. Враження, ніби її покрили вуаллю.
На обличчі комфортна.
Наносити крем не раніше як за 5 хвилин після сироватки.
Вміст ампул з Вітаміном С мають теж специфічний запах.
Прозора рідина коньячного відтінку.
На обличчі відчуття відмінні від класичної ампули - тут не відчуття вуалі. Після нанесення шкіра ніби дещо "масляниста" , але сироватка швидко вбирається і це відчуття зникає. Решту засобів з догляду наносити не раніше , ніж за 5 хвилин.
Лінійка Praxis
Лінійка засобів представлена чотирма варіантами сироваток (Класична, з Вітаміном С, без олійок та для чоловіків).
Як вже було написано, основа всюди - вітамін С та протеоглікани у різних пропорціях+ додаткові складники.
В інструкції до ампул є опис всього "модельного рядку" та особливості застосування.
Якщо розбирати що таке ці Протеолюглікани, то розробники ампул запевняють, що це , що забезпечить , в першу чергу, зволоження шкіри.
Якщо пошукати в інтернеті - то засобів з цими речовинами не так і багато в косметології, але є медичні препарати з їх похідними.
Протеоглікани є основною складовою міжклітинної речовини сполучної тканини ссавців (а ми, люди, теж до них відносимось), яка має стабілізуючий вплив на клітини організму. Вони утворюють великі протеогліканові комплекси ( між 4-ма видами протеогліканів), а також з гіалуроновою кислотою, колагеном. Також він сприяє виробленню власного колагену , а симбіоз із гіалуроновою кислотою забезпечувати зволоження та пружність тканин.
Я поки не так давно використовую (тиждень) цей засіб, але мені подобається те, що я бачу у дзеркалі: сяюча зволожена шкіра, гусячі лапки довкола очей менш помітні. Стосовно фотостаріння - мої плямки нікуди не поділись, але , можливо, нові не з'явились (за це відповідає вітамін С))) .
Тож, любі, якщо ви у роздумах - не зволікати, а просто беріть) дійсно, з цими ампулками варто познайомитись, хоча б "для проби" і поставити відмітку, що у вашому арсеналі косметичних засобів побувати протеоглікани😅
П.с. додам, що зберігати треба у прохолодному місці... бо ампулку відкриту залишила в шафці у ванній , а там не скажу, що понад 30°С, але все ж, отримала "ігристий коньяк"😂
З тими, що в холодильнику зберігаються - все ок))) тепер ставлю і відкриті ампулки в холодильник)
Коме нтарі (0)