Любимчик блогерів: протестуємо разом тональний від Lumene з усіма його перевагами та недоліками
Lumene Matte Oil-control Foundation SPF20
Ця тональна основа від Lumene - одна з топових серед тональних бренду після класичної версії, звичайно ж. Для моєї комбі-шкіри саме ця версія мені здалася більш вдалою, бо й природнього блиску мені достатньо.
У мене колір 1 Classic Beige. Це природній, світлий відтінок з нейтральним підтоном. Він мені чудово підходить як вліту, так і взимку. Не рижить та не окислюється на шкірі.
Тут дуже зручне пакування з готрим носико, яким зручно наносити засіб прямо на шкіру. Розприділяю я його або спонжиком, або щіточкою: в залежності від того, який ефект я хочу отримати. Тональний досить щільний, тому він чудово перекриває всі недосконалості шкіри. На нього прекрасно лягають як сухі, так і вологі текстури. Протягом дня він добре тримається, але необхідно підпудрювати Т-зону, бо вона в мене з ним все рівно жирниться.
Ця тональна основа позиціонується як 3 в 1: тональний засіб, доглядовий та SPF у одному флаконі. Якщо SPF не може "пощупати", то доглядові властивості можна хоча б помітити. Але от саме доглядових властивостей я так і не побачила на собі: мої висипання так і лишаються зі мною, поки я не візьму в хід азелаїнку чи, наприклад, точкові засоби з саліцилкою чи ніацинамідом. Але те, що то хоча б не провокую появу нових висипань - це факт.
То ж моя оцінка цьому тону: 7 з 10.
Він чудово перекриває, має не плаский матовий фініш, а більше бархатистий. Але він все рівно помітний на шкірі. Якщо нанести трохи біл ьше - буде западати у всі нерівності шкіри: в пори та зморшки... А ще він відчутний на обличчі. Тому тон хороший, можливо, я би його навіть повторила.
Коментарі (0)