Tanserb

Біокон Міцелярний гель для умивання

Згадала я про Біокон. Давненько нічого у них не купувала. Вирішила спробувати їх гель для умивання, тим паче рейтинг по відгукам у нього дуже гарний. І так, мене цей гель теж не розчарував. Як бонус – дуже приємна ціна

Країна виробник – Україна

Призначення – де макіяж, очищення, зволоження

Активні Інгредієнти:

• aha-кислоти,
  • алое вера,
  • бетаїн,
  • вітамін с,
  • гіалуронова кислота,
  • молочна кислота,
  • морські водорості,
  • пантенол

Я знімаю макіяж міцелярною водою, а гелями тільки доочищаю шкіру. Тому цей гель я не використовую для демакіяжа.

Але експеримент зі свотчами зробила. Перша серія свотчів – це звичайні, не надто стійкі продукти. Гель з деякими впорався, з деякими – ні.

Друга серія свотчів – супер стійкі продукти ( помада Maybelline Vynil, тіні суперстійкі Maybelline Tattoo, селевий олівець та водостійка підводка). З суперстійкими засобами цей гель майже не впорався. Але, з ці засоби не змогла також видалити міцелярна вода Joko Blend. А ось міцелярка Simpl все ж таки впоралась

Текстура – гель прозорий. Аромат легкий, косметичний, ненав’язливий . Цей гель не стільки пінится, скільки гарно ковзає по шкірі, тому економічний. Достатньо невеликої кількості геля. Змивається зі шкіри легко, не залишає після себе ніякої плівки, жирності чи інших неприємностей. Очі не щіплить. Жодних негативних реакцій у мене не викликав. Дуже комфортний.

Ефект та враження. Дуже гарно доочищає шкіру, не пересушуючи її. Дуже комфортний гель. Шкіра після нього чиста, свіжа. Ну нічого поганого не скажу про цей гель. Сподобався, хоча за цю ціну нічого особливого я від нього не чекала. Думаю, що ще його повторю й неодноразово. За невеликі гроші отримала гарний гель для умивання. Але у якості засоба для демакіяжа я все ж таки його не рекомендую