Mary Ost

MELONI | Спрей «Термозахист» для всіх типів волосся

Я завжди була скептично налаштована до термозахистів. Кожен раз, коли я обирала новий продукт для догляду за волоссям, він або не давав ефекту, або залишав мої локони важкими та липкими. Але термозахист від Meloni став приємним відкриттям, яке перевершило мої очікування.

Об'єм: 200 мл. (також є зручна мініатюра 50 мл)

Бренд: Meloni

Вік: 18+

Призначення: для об'єму, зволоження, термозахист, тонізування

Класифікація: натуральна

AQUA, SODIUM COCOYL AMINO ACIDS, POTASSIUM DIMETHICONE PEG-7 PANTHENYL PHOSPHATE, PENTYLENE GLYCOL, TRIMETHYLSILALAMODIMETHICONE, GLYCERIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PANTHENOL, PARFUM.

Головними активними компонентами спрею є амінокислоти, касторова олія та пантенол — кожен з яких виконує важливу роль у догляді за волоссям:

Амінокислоти: проникають у волосся, відновлюючи його структуру і запобігаючи ламкості. Завдяки цьому волосся виглядає більш здоровим та блискучим.

Касторова олія: відома своїми зволожувальними властивостями. Вона живить волосся, робить його мʼяким і надає обʼєм.

Пантенол: цей компонент забезпечує глибоке зволоження та має заспокійливий ефект на шкіру голови, що важливо при частому використанні термоприладів.

Пакування спрею просте, але стильне та естетично приємне. Усі деталі на етикетці чітко прописані, і важливу інформацію можна знайти без зайвих пошуків. Сам флакон виконаний із пластикового матеріалу, що робить його легким та зручним для використання. Дозатор спрею працює на відмінно, не забивається і дозволяє рівномірно наносити засіб на волосся.

Щодо запаху — він легкий і не нав’язливий. Аромат свіжий і дуже приємний, але не настільки сильний, щоб перебивати запах парфумів, наприклад.

Консистенція спрею рідка та легка, не жирна, швидко вбирається в волосся, не залишаючи жирних слідів або липкості. Не обтяжує волосся.

Використовувати спрей дуже просто: рівномірно нанести засіб на вологе чи сухе волосся, після чого можна приступати до укладання.

Використовуючи цей термозахист я помітила значні зміни. Моє волосся стало набагато мʼякшим, набуло здорового вигляду і блиску. Задоволена тим, що спрей не обтяжує волосся.

Що важливо, після укладок, волосся не сухе і ламке, навіть при регулярному використанні термоприладів для укладання волосся.

Мене також радує, що продукт підходить для всіх типів, бо у мене досить тонке та схильне до посіченості волосся, і цей спрей його чудово живить та відновлює. Загалом, я залишилася дуже задоволена ефектом. Це точно один з тих засобів, які я буду використовувати регулярно.

Однозначно, цей спрей для тих, хто хоче зберегти волосся здоровим навіть після частих термічних укладок!