Мастхеви для майбутньої мами: гігєнічні засоби які я придбала на Makeup
Цей список – результат моїх особистих знахідок та порад від подруг, створений, щоб допомогти тобі підготуватися до нового етапу. Сподіваюся, він полегшить вибір і подарує відчуття впевненості =)
Що я обрала на Makeup для своєї сумки в пологовий: засоби для догляду та гігієни малюка
Підготовка сумки в пологовий будинок – це особливий етап, який хочеться пройти спокійно, знаючи, що все необхідне під рукою. Після безлічі рекомендацій та порад я обрала для себе кілька засобів, які , я дуже на це сподіваюсь, допоможуть мені відчувати себе комфортно і подбати про малюка з перших днів. Хочу поділитися цим списком з вами, якщо ви як і я довго шукаєте і не знаєте що ж краще обрати. Адже так хочеться зробити правильний вибір і придбати речі які будуть потрібними та корисними. Даний список - це та частина речей, яку можна легко придбати на Makeup.
Отож, мій список необхідного:
- Пафи «Білосніжка» 10х10 см – незамінні для щоденних гігієнічних процедур. Ці м'які пелюшки зручно використовувати для догляду за шкірою новонародженого, особливо коли хочеться уникнути зайвих ароматизаторів і подразників.
- Крем під підгузок Бепантен – класика, якій довіряють багато мам. Цей крем захищає ніжну шкіру від подразнень і допомагає попередити почервоніння. Безпечний і ефективний, він стане чудовим союзником у догляді з перших днів.
- Гель для купання Weleda – вибір на користь натурального, безпечного догляду. Ніжна формула на основі рослинних екстрактів підходить для делікатного очищення шкіри малюка, не пересушуючи її.
- Вологі серветки Smile – must-have в будь-якій маминій сумці. Вологі серветки незамінні для швидкого догляду за шкірою і очищення, особливо в дорозі або в лікарні, де немає можливості часто користуватися водою.
- Ватні палички з обмежувачами Smile – зручний інструмент для гігієни, який гарантує безпечне використання. Ідеальні для ніжної шкіри і дозволяють уникнути зайвого контакту в чутливих зонах.
Цей список не є повним, але він охоплює основні речі, які знадобляться мені в перші дні. Сподіваюся, він стане корисним для тих, хто також готується до цього важливого моменту і шукає ідеї для своєї сумки.
Окрім цього, в моєму попередньому дописі я ділилася рекомендацією олійки від розтяжок, яка мені дуже сподобалась. Якщо ви ще не ознайомились з моїм постом, можете знайти його тут: https://club.makeup.com.ua/post/55508/. Оскільки цей продукт справив на мене дуже позитивне враження, я також придбала ще один чудовий засіб від Weleda Mama - бальзам для сосків.
Я сподіваюся, що мій список засобів стане вам у пригоді, і ви знайдете серед них те, що підійде саме для вас та вашого малюка. А ще хочу запитати досвітчених матусь: чи користувалися ви вже якими-небудь з цих засобів? Чи залишилися ви ними задоволені? Можливо, у вас є свої перевірені продукти для пологового будинку чи для догляду за малюком, які ви б порадили? Яка найкраща косметика для новонароджених на ваш погляд? Поділіться своїми знахідками в коментарях, буду дуже вдячна за ваші поради – можливо, саме в них я знайду щось корисне для себе!
Коментарі (0)