Hrystja_

Набір для догляду за бородою

Обрати чоловічий подарунок для мене завжди було дуже складним завданням. І тому я ніколи не любила такого. Бо треба подарувати щось дійсно оригінальне, якісне і щоб чоловік зацікавився. І хочеться не просто поскладати косметику в подарунковий пакет, бо тоді нема оригінальності...а щось таке, щоб виглядало вишукано.

Цього року Barbers значно полегшив процес вибору подарунків, бо створив такі фантастичні набори.

В цьому наборі представлені шампунь для дбайливого очищення бороди і олія для відновлення і зволоження волосся.

Такмй набір - це вишуканість і оригінальність. Він точно зацікавить всіх чоловіків, які носять бороду.

В наборі є тканинний мішечок. Це по-своєму додає оригінальності, а ще це дуже зручний аксесуар, і зручно брати з собою в подорож.

Я просто шаленію від цього запаху. Напевно парфуми з таким запахом завжди були б sold out.

Шампунь має густу текстуру, гарно піниться і ідеально очищує бороду від забруднень. Гарно зволожує, після миття щетинки легко вкладаються. Створений на основі натуральної кокосової олії, екстракт кави дає блиск і гладкість а гліцерин прибирає пухнастість.

Хоч це олія, але в неї дуже легка консистенція, вона не є надто жирною і не забиває пори. Дуже швидко поглинається , не обтяжуючи волосся.

З нею значно легше вкладається борода і розчісується, нема пухнастості.

Тривале використання зміцнює волосся, оберігає його від випливу зовнішніх факторів.

Цей набір виявиться справді чудовою знахідкою для бородатих чоловіків. З такими засобами догляд стане максимально простим і ефективним.