Тонізація шкіри:тонік та тонер
Чому потрібна тонізація? Та що обрати?
Поки за вікном туман в мене зʼявилась ідея написати допис про тонізацію шкіри...🌫️
Отож почнімо...
Тонізація шкіри
Тонізація шкіри - це важливий етап у догляді для обличчя. За допомогою тоніка чи тонера ми відновлюємо pH-баланс шкіри. Крім того тонік допомагає заспокоїти шкіру, вирівняти тон, також частково допомагає боротись із висипами.
Вважаю, що тонік має бути в кожній косметичці і обовʼязковим етапом в підготовці шкіри до макіяжу або нанесення іншої доглядової косметики.
Тонік чи Тонер?
Як на мене, я особливо різниці в результаті не бачу.
Але як пише в гуглі, тонік більш водянистий і легкий. Тонік допомагає завершити етап очищення шкіри, відновлює pH шкіри, зменшує жирний блиск і звужує пори. Він добре підходить для комбінованої та жирної шкіри.
Тонер - має густішу текстуру. В ньому більше компонентів, які працюють на заспокоєня та зволоження шкіри. Більше підходить для сухої та чутливої шкіри.
До речі, тонік краще наносити розпилюючи за допомогою дозатора, а тонер - руками. Саме так і тонік, і тонер буде краще працювати зі шкірою.
Що використовую Я?
Я вже давно користуюсь тоніком від Feel Free. І купила вже другу пляшечку.
Я перелила його у меншу ємність, так мені зручніше користуватись.
Мої враження від нього:
- Чудово заспокоює шкіру.
- Не викликає в мене алергії.
- Шкіру не стягує та не сушить.
- Має стильний дизайн, та і взагалі вся косметика дуже стильно виглядає від даного бренду. Вже в планах придбати собі кремчик та сироватку від них.
- Приємна ціна.
- Дуже економний вистачає десь на півроку +-.
- Має легкий аромат, але він не всім сподобається.
- Дозування не зручне, тому я переливаю в іншу тару.
- Пише на упаковці що це тонер, але він більше на тонік схожий, тому що водянистий.
- Нових висипань в мене не викликав.
- Виробник вказує, що він містить 99,75% натуральних компонентів, 7,82% з яких – органічного походження.
- Має хороший склад. Містить екстракт алоє вера, ромашки, лимону та чебрецю.
- Добре матує шкіру, тому мені здається що для сухої шкіри не підійде. В мене комбінована і мені він чудово підійшов.
Хто користувався засобами від FeelFree? Як Вам та які засоби порекомендуєте ще спробувати?
Коментарі (0)