kudriashka_ela

Тонізація шкіри:тонік та тонер

Тонізація шкіри:тонік та тонер

Поки за вікном туман в мене зʼявилась ідея написати допис про тонізацію шкіри...🌫️

Отож почнімо...

Тонізація шкіри - це важливий етап у догляді для обличчя. За допомогою тоніка чи тонера ми відновлюємо pH-баланс шкіри. Крім того тонік допомагає заспокоїти шкіру, вирівняти тон, також частково допомагає боротись із висипами.

Вважаю, що тонік має бути в кожній косметичці і обовʼязковим етапом в підготовці шкіри до макіяжу або нанесення іншої доглядової косметики.

Тонік чи Тонер?

Як на мене, я особливо різниці в результаті не бачу.

Але як пише в гуглі, тонік більш водянистий і легкий. Тонік допомагає завершити етап очищення шкіри, відновлює pH шкіри, зменшує жирний блиск і звужує пори. Він добре підходить для комбінованої та жирної шкіри.

Тонер - має густішу текстуру. В ньому більше компонентів, які працюють на заспокоєня та зволоження шкіри. Більше підходить для сухої та чутливої шкіри.

До речі, тонік краще наносити розпилюючи за допомогою дозатора, а тонер - руками. Саме так і тонік, і тонер буде краще працювати зі шкірою.

Я вже давно користуюсь тоніком від Feel Free. І купила вже другу пляшечку.

Я перелила його у меншу ємність, так мені зручніше користуватись.

Мої враження від нього:

• Чудово заспокоює шкіру.
  • Не викликає в мене алергії.
  • Шкіру не стягує та не сушить.
  • Має стильний дизайн, та і взагалі вся косметика дуже стильно виглядає від даного бренду. Вже в планах придбати собі кремчик та сироватку від них.
  • Приємна ціна.
  • Дуже економний вистачає десь на півроку +-.
  • Має легкий аромат, але він не всім сподобається.
  • Дозування не зручне, тому я переливаю в іншу тару.
  • Пише на упаковці що це тонер, але він більше на тонік схожий, тому що водянистий.
  • Нових висипань в мене не викликав.
  • Виробник вказує, що він містить 99,75% натуральних компонентів, 7,82% з яких – органічного походження.
  • Має хороший склад. Містить екстракт алоє вера, ромашки, лимону та чебрецю.
  • Добре матує шкіру, тому мені здається що для сухої шкіри не підійде. В мене комбінована і мені він чудово підійшов.

Хто користувався засобами від FeelFree? Як Вам та які засоби порекомендуєте ще спробувати?