wowmom

З таким чудовим олівцем, оформлення брів займає одну хвилину! І віддінок дуже натуральний

З таким чудовим олівцем, оформлення брів займає одну хвилину! І віддінок дуже натуральний

Привіт, красуні!

Немає жодних сумнівів, що брови - найголовніша лінія на обличчі, яка одразу кидається в очі, коли інші люди вас бачать. Брови задають характер і настрій, тож до питання їх оформлення - я відношуся дуже відповідально. Я люблю експериментувати с формою та віддінком волосків.

Наприклад, коли я хочу зробити яскравий макіяж очей, та загальний образ планується бути більш "агресивним", я обираю більш графічну форму брів, і віддінок на один-два тони темніше за моє волосся.

Або, якщо мені хочеться якогось нюдового макіяжу, легкості та свіжості, тоді і брови можна зробити більш пухнастими і світлішими.

Проте зовсім не обов'язково мати в косметичці багато засобів для оформлення брів. Достатньо лише щоб у вас був хороший перевірений якісний олівець та прозорий гель, який би зафіксує форму.

І от сьогодні я пропоную поговорити про дійсно чудовий олівчик, який підійде для будь-яких задач - і це Pierre Rene Art Eyebrow Pencil.

Випускається олівець у трьох універсальних віддінках: 01 Blonde, 02 Ash Brown та 03 Espresso, тож кожна зможе підібрати собі варіант, який ідеально підійде.

В мене "найходовіший" віддінок 02 Ash Brown.

Це такий правильний сіро-коричневий колір, без зеленого, або занадто сірого, або рудого підтону.

У олівця дуже класна формула, яка дозволяє розтушувати пігмент, щоб отримати більш світлий пудровий ефект, або, при бажанні, зробити насичені графічні брови. Ним також можна промальовувати окремі волоски.

Pierre Rene Art Eyebrow Pencil - це двосторонній автоматичний олівчик, який має з одного боку зручну щіточку, для того, щоб прочесувати волоски.

З іншого боку - грифель у формі трикутника. Після мікроматиків, мені спочатку було незвично пристосуватися до такої форми, але потім я зрозуміла, що так навіть швидше виходить оформлювати брови.

Ну а тепер я хочу показати, як працює Pierre Rene Art Eyebrow Pencil, але для початку, треба зрозуміти з чим же все-таки потрібно працювати.

Це мої брови без макіяжу:-)

Я просто прочісую волоски щіточкою, яка йде у комплекті, потім малюю олівчиком у тих місцях, де мені б хотілося, щоб росли брови, фіксую прозорим гелем...

І вуаля! За пару хвилин мої брови готові:-)

Мені дуже подобається натуральний красивий віддінок, і легкість у використанні.

Тримається Pierre Rene Art Eyebrow Pencil також чудово. Ба більше! Олівець навіть пройшов випробування шапкою, і брови залишилися на місці.

Класний, зручний, стійкий олівчик для брів. Що ще треба для щастя?

Дякую за увагу 😘