PILIRINA 💛💙

Повітряні хмаринки з пінкою TINK kids

Нещодавно мій малюк познайомився із новинкою - дитячими пінками для купання від TINK kids із приголомшливими ароматами.

Відтоді кожного вечора просить набрати у ванну води, щоб покупатися у хмарках і обирає собі сам аромат. Особливо малюку подобається грати з нею, створюючи на собі "повітряну шапку". Подивіться, яка вона прикольна!

Пінка йде у пластиковому флаконі обʼємом 500 мл із зручними кришками фліп-флоп та прикольним веселим малюнком з мультяшними монстриками.

Автори бренду відмінно продумали дизайн - пінки виглядають яскраво, оригінально, привабливо. Упаковку зручно тримати в руці, не вислизає у невідповідний момент.

Консистенція гелеподібна.

Колір – світло-прозорий, без вкраплень в обох варіаціях, але аромати різні: Bubble Gum має аромат солодкої жуйки, а Sweet Berry - лісових ягід (мені пахне малиною).

Пінка має відмінне піноутворення, пластична, довго тримає форму, не опадає, пишна, висока, збивається пухнастими хмаринками, наповнює ванну приємним ароматом. Сину подобається купатися з нею, може довго проводити час з іграшками, ховаючи їх у м'які хмарки.

Добре змивається та не залишає після себе неприємних відчуттів, бо випробувала, звичайно ж, її і на собі.

Гідролізовані молочні протеїни сприяють зволоженню та гладкості шкіри, а алантоїн має заспокійливий, протиподразнювальний і захисний ефекти.

Упаковка настільки яскрава і приваблива, що могла б стати цікавим варіантом для подарунку дитині на якесь свято, але з умовою, що дитина не схильна до якихось алергій і старше 3-х років. ☝️

З цими яскравими пінками TINK kids ви гарантовано подаруєте своій дитині гарний настрій під час кожного купання! 🧼 Ну а іі пластичність ви можете побачити у відеоогляді.

Щира рекомендація від мого карапуза! 🫧