Кремова насолода для рук від Dott
парфумований Dusk Spicy Ash 🖤
Цей крем пахне осінню - саме такою, як її описують в книгах та показують у фільмах. Спочатку різкуватий та спеційований, але згодом стає мʼякшим як теплий плед біля каміну.
Сьогодні у нас був перший сніг і я вирішила, що цей крем необхідно презентувати саме такими фото.
Крем випускається у металевій тубі об'ємом 30мл та має захисну коробочку з інформаційною наліпкою. Також в коробочці є сріблястий конус, яким буде зручно пробивати захисну металеву мембрану крема. В характеристиках цього засобу вказано, що цей крем -мас-маркет, хоча для себе я б його визначила як нішу.
Рожевий описувала тут https://club.makeup.com.ua/post/55606/
Dott Spicy Ash
Піраміда:
🖤Верхні ноти — спеції, листя тютюну та деревний сік, які створюють глибокий, теплий аромат.
🖤Ноти серця розк ривають ваніль та боби тонка, які огортають шкіру теплою вуаллю.
🖤Завершальні ноти амбри, коріандру та чорного перцю додають аромату елегантності.
До крему додається ланцюжок, яким його зручно фіксувати до сумочки чи рюкзачка - так він буде не лише завжди у вас під руками, а ще й доповнюватиме ваш образ як стильний аксесуар.
Dusk
Текстура - дуууже приємна, щільна, але надзвичайно легко розподіляється по шкірі та живить її, ручки одразу ви глядають та відчуваються доглянуто! і ще важливий момент для мене: крем не жирнить та не відчувається плівкою при митті рук! він виявився дуже ефективним у догляді за шкірою. Обожнюю за його небанальний, але й ненав'язливий атмосферний аромат.
Склад: Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, PEG-100 stearate, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Carbomer, Triethanolamine, Ceramide NP, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Parfum, CI 77499.
і ще хочу додати, що ці крема неймовріно фотогінічні!
Коментарі (0)