Рум'яна, які дуже класно освіжають, полірують шкіру, і ще й коштують недорого! Крутезна знахідка
Note Luminous Silk Compact Blush
Привіт, красуні!
Чи любите ви рум'яна так, як люблю їх я? Так-так, інколи я можу з ними переборщити, але кого це хвилює, якщо це робить мене щасливою:-)
Не знаю, останнім часом, моїм улюбленим етапом в макіяжі - є нанесення рум'ян. Мені подобається, як за допомогою них, обличчя одразу стає свіжішим і відпочившим. Типу ти така не спала всю ніч, просиділа всю ніч в підвалі, збираєшся на роботу, і жахаєшся від свого зображення в дзеркалі. А потім така - пензликом махнула, на щічки рум'яшки нанесла, і наче все не так-то погано.
Хочу поділитися з вами, мої красуні, своєю чудовою знахідкою, які мають красивий віддінок, дуже приємну шовковисту текстуру, і не коштують всіх грошей світу - і це рум'яна Note Luminous Silk Compact Blush.
Почну з пакування...
Рум'яна знаходяться в лаконічній пластиковій упаковці чорного кольору. Сам пластик доволі якісний, і не царапається.
В середині є невеличке дзеркало та пензель для нанесення, яким я не користуюся. Але все одно приємно.
В мене віддінок 02 Pink in Summer - і це просто фантастично освіжаючий персиково-рожевий колір.
Він ідеально підійде для нюдового макіяжу, а також додасть родзинки більш вечірньому образу.
Рум'яна абсолютно матові, але якимось чарівним чином, вони наче підсвічують шкіру з середини.
З ними дуже легко працювати, адже вони мають середню пігментацію. Тушуються - на раз-два, не залипають (привіт, Lamel), і не сходять плямами.
Наношу рум'яна я своїм звичайним пухнастим пензлем.
Вони нічим не пахнуть і не пилять.
Господи, як же вони красиво виглядають на обличчі (вибачте мою не скромність).
Мені подобається, що тут віддінок дуже універсальний, і дуже доречний. Якщо я не знаю, які рум'яна сьогодні нанести - обираю їх. Вони впишуться і в макіяж в холодній гамі, і в більш теплій.
Ще один плюс - рум'яна не підкреслюють текстуру шкіри. В мене на щоках є маленькі висипання, але вони не кидаються так сильно в очі.
Дуже рекомендую придивитися на Note Luminous Silk Compact Blush людям з розширеними порами, або тим у кого є проблеми на обличчі, і ви шукаєте рум'яна, які це не будуть сильно виділяти.
*фото при денному світлі
Щодо стійкості, то тут також все супер: рум'яна тримаються на протязі дні добре і не тускнішають (але тут ще багато чого залежить від вашого тонального крему).
До речі, якщо ви любите більш рожеві віддінки: можна звернути увагу на 06 Pink Sand.
Коротше, якщо ви такий самий рум'яно-ман'як, як і я, або ви просто хочете собі в косметичку класні рум'яна - то це Note Luminous Silk Compact Blush.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)