Fraulein

Порожні баночки та викидушки

Uterra Native Олійка для душу Аргана і лемонграс

Також є аромат Макадамія і кокос, він більш солодкий, зігріваючий, а для себе я обрала свіжий цитрусовий аромат, що бадьорить. Любила використовувати його зранку або після тренувань.
Мінуси - широкий отвір. Можна випадково "плюхнути" забагато засобу, а для одного використання потрібно небагато.
Піниться добре, але не надто активно. Легко розподіляється по шкірі, не сушить та не викликає неприємних відчуттів. Непогано очищує, а об'єму 300 мл вистачить на декілька місяців.
9/10

Пінка для душу Dushka

М'яка, приємна до тіла. Для одного використання потрібно 2-3 натиски на дозатор. Піни утворюється багатенько. Очищує добре, але не так якісно, як звичні гелі для душу.
Аромат приємний, солодко-кислуватий. Об'єм 170 мл, що досить економно, мені вистачило на три місяці майже щоденного використання.
8/10

Old Spice Tigerglaw Deodorant

Мій чоловік любить та постійно користується Old Spice саме у форматі стіку, а я для себе обрала спрей. Дуже зручно, не треба чекати, поки висохне.
Має супер смачний аромат цитрусових цукерок.
Але, особисто для себе виділила два значних мінуси, через які не оберу знову. А саме:
- щипить та пече після нанесення на шкіру після гоління;
- не ефективний у теплу пору року. Час використання даним дезодорантом прийшов на теплі, іноді спекотні дні, і проявив себе не досить гарно. Якщо нанести ввечері - то вистачає до ранку + ще десь годину, а якщо скористатись вдень, коли треба йти по справах це не зовсім гарна ідея, адже особисто мені його дії вистачило максимум на 2,5 - 3 години.
Можливо, у вас був кращий досвід, особливо у холодну погоду, тоді веде себе краще?
Тому 6/10, але саме їх стіки топ.

Пінка для вмивання Triuga

Вперше користувалась такою аюрведичною пінкою для обличчя і знайомство вийшло вдалим.
Було представлено декілька видів пінок, але я обрала собі для жирної шкіри.
Має приємний, ледь вловимий аромат якихось лікарських трав. Для одного використання достатньо одного натиску, виходить багато піни. М'яка, делікатна, добре очищує. Я любила використовувати її вранці.
Економна, мені вистачило на два місяці щоденного використання.
Не викликала ані сухості, ані подразнень.
Дуже рекомендую.
10/10

Термозахист Got2b Guardian Angel

Звичайний робочий термозахист. Використовувала його при роботі з прасочкою для випрямлення волосся.
Аромат чудовий, пахне кисленькими парфумами для дівчаток підлітків.
Але мені здалося, що локони після нього ледь суховаті, але не критично, як от після термозахисту Slavia. Ось після нього волосся було відчутно сухіше після прасочки, а ось для сушіння феном підійшов добре. А ще має приємний аромат.
Тому Got2b - 9/10, Slavia - 7/10.

Сухий шампунь Balea

Намагаюсь привчити себе до сухих шампунів, але вкотре не виходить. Взяла такий відтінковий для брюнеток. На моєму майже чорному волоссі такий коричневий виглядав значно світліше, що звісно, жахливо. Аби це мало більш-менш пристойний вигляд, треба було добре начесати місце нанесення. А мені такі танці з бубном точно не до вподоби. Вже краще приділити трохи часу та повноцінно вимити голову.
Але єдине, що сподобалось - це його запах, нагадує печиво з какао.
3/10

Шампунь для пошкодженого волосся Hairwave
Бюджетний, але цілком непоганий. Добре промиває шкіру голови, не викликає неприємних відчуттів. При регулярному використанні, а це через день, вистачило на три місяці, промиваю я двічі.
Але особливо не вразив, тому покупку не повторю.
7/10

Ремувер для кутикули Естет

Дуже бюджетний і зовсім не працюючий засіб.
Я люблю робити собі обрізний манікюр, а для цього треба аби кутикули добре помякшилась та була піддатливою до пушера та кусачок.
Зазвичай, у мене не було проблем з вибором ремуверу. Але цей зовсім не сподобався - він ледь-ледь працює.
Тому нікому точно не раджу.
2/10

L'CF засіб для зняття лаку

А ось цей дешевенький засіб вже приємно вразив. Дійсно працює. Не з першого разу, але потрібно декілька разів пройтись по нігтю ватним диском, змоченим у рідині. Зі звичайним кольоровим покриттям справляється чудово, а ось глітер дається важко. Але для його цінової категорії це можна вибачити.
8/10

Базове покриття Valeri

Звичайна робоча прозора база. Не рідка, не тече, легко наноситься. Є час щоб розподілити по нігтю. Добре підходить для вирівнювання.
Об'єм 12 мл, вистачить на довго.
Останнім часом не роблю гелеве покриття на нігтях, тому цей тюбик довго лежав без діла і почав густішати.
9/10

Декоративна косметика

Рідкі помади Eveline

Чудові. Я вже писала про них відгук
https://club.makeup.com.ua/post/14908/

Викидаю, бо вже закінчився термін придатності.
10/10

Туш L'Oréal Telescopic Lift

Трохи більше про мої враження можна почитати тут:
https://club.makeup.com.ua/post/14044/
Вже почала сохнути, тому викидаю.
8/10

Олівець для очей Relouis

Гарний відтінок, але не дуже пігментований. Аби мати щільний колір, треба давити на олівець при нанесенні. А в області навколо очей це не принесе приємних відчуттів, адже олівець шкрябає шкіру, особливо ніжну навколо повік.
Тому не задумуючись прощаємось.
2/10

І, тепер про мініатюри ароматів

Victoria's Secret Tease

Це один з лінійки ароматів Tease. Я вже писала про свій улюблений Candy Noir:
https://club.makeup.com.ua/post/19306/

А цей більш легкий, весняний. Але єдиний недолік - не стійкий.
З задоволенням повторила би.
8/10

Panouge Patchouli Figue

Більш детально про аромат вже писала:
https://club.makeup.com.ua/post/19729/

Цей флакончику у мене відібрав чоловік, бо йому дуже сподобався запах. І він так йому пасував! Це не жіночий аромат, а унісекс.
Сподобався дуже, особливо стійкість.
Тому обов'язково придбаю повнорозмір.
10/10