PILIRINA 💛💙

Глибоке очищення з Soika

Глибоке очищення з Soika
Глибоке очищення з Soika

Для того, щоб моє пористе, в’юнке волосся гарно укладалося, мені доводиться використовувати багацько лівінів, спреів та додаткових стайлінгових засобів, а ШГО не хочу використовувати часто, бо такі шампуні все ж висушують із часом волосяну кутикулу.

Хоча б раз у тиждень так хочеться вимити свою пористу гривку від надмірних накопичень стайлінгових засобів та себуму, що вирішила обрати для себе м’яку лінійку від бренду Soika з комплеком АНА-кислот, яблучним оцтом та пребіотиками. Виявляється, такі засоби виробляються не тільки для шкіри обличчя, уявляєте?. Що ж у них особливого?

Сьогодні окремо хотілося б розказати про шампунь із класним, дієвим складом.

Глибоке очищення з Soika

Формула шампуню містить потужний склад АНА-кислот, які регулюють вироблення шкірного сала, а також стимулюють вироблення колагену і еластину, яблучний оцет, який, у свою чергу, м'яко відлущує і навіть попереджає появу лупи та пребіотики, які допомагають підтримувати природний мікробіом шкіри, зволожують та не допускають пересушування пасм.

Виробник запевняє, що шампунь додатково стимулює вироблення колагену та еластину, які сприяють міцності локонів.

І, дійсно, візуальний ефект є. Волосся ковзає між пальцями після змивання і не хрумтить, хоча, здавалося б, подібні засоби мають агресивити, бо глибоко очищують. Цей — ні! Навпаки, він м’який.

Soika Shampoo мало того, що класно очищає волосся і шкіру від залишків доглядових продуктів, він робить волоося розсипчастим та гладеньким. Пробувала користуватися без додаткових, пом’якшувальних засобів типу кондиціонеру чи маски — ефект є.

Шампунь має приємний, косметичний аромат. Консистенція помірно густа, але наносити зручно, бо у засобу є дозатор. Обожнюю, коли виробники це продумують заздалегідь, тим паче, у такому бюджетному засобі. До речі, об’єм шампуню аж 300 мл.

Також помітила, що після його використання волосся набагато повільніше стало бруднитися. Вважаю його ефективним для тих, хто хоче раз і назавжди вирішити проблему жирності волосся. Тим паче, результат помітний одразу.

Рекомендую першочергово власницям жирного типу волосся, а також тим, хто не любить ШГО, але користується стайлінгами. Крутезний шампунь за своі кошти, повірте! 👌