Живлення від від Soika: пухнасте волосся вам подякує
Балансувальний кондиціонер для волосся "Регенерація та блиск без обтяження"
Хотілося б запитати спочатку? У якому бюджетному кондиціонері ви бачили у складових яблучний оцет, вітаміни Е, С, А, В1, В2, В6? А ще карбамід - синтетичний аналог сечовини, який має високі зволожуючі властивості, тому використовується в складі дорогих косметичних засобів для надання шкірі м'якості та цетримоніум хлорид, що полегшує розчісування та знижує статичну електрику?
Давайте я вам покажу якісний і доволі бюджетний кондиціонер, який точно підійде для будь-якого типу волосся. Особливо стане знахідкою для дівчаток із жирним типом.☝️
До речі, кондиціонер має рівень рН 5,4 та дуже ніжний, приємний аромат.
Бегентримоніум хлорид у складі створює захисну плівку та попереджає розпушування волосся. Мутагенної активності не має, тому безпечний для шкіри голови. Звісно, на шкіру його не наношу, але всяке буває.
Текстура у кондиціонеру досить густа, кремова. Волосся насичує і воно після сушіння лягає так, як потрібно, навіть без використання незмивашок (правда, таким я грішу вкрай рідко, але спробувала).
Пом'якшує та розплутує волосся, швидко змивається проточною водою, волосся не обтяжує. Після застосування воно чудово розчісується та укладається.
Кондиціонер із цієї серії є обов'язковим доповненням після використання шампуню, тому найкраще звичайно ж купувати ці засоби у тандемі, бо так вони дійсно працюють краще, ніж соло.
Ось відгук на шампунь із цієі ж серіі:
https://club.makeup.com.ua/post/56385/
Загалом, підбивши підсумки, скажу, що цією парочкою — шампунем та кондиціонером від Soika я задоволена на всі сто. Зараз маю не агресивне, але при цьому якісне промивання волосся та шкіри голови шампунем, а також потужне наповнення волосяноі кутикули для полегшення розчісування від кондиціонеру. У мого пористого із цим тандемом сталося осіннє кохання. Думаю, коли почнеться період шапок, воно посилиться.
А ви вже пробували догляд від Soika? Що сподобалося найбільше?
Коментарі (0)