Purito Daily Go-To Сонцезахисний к рем
Враження та особистий топ-3 сонцезахисних кремів
Purito Daily Go-To - сонцезахисний крем, який я спробувала після тривалого використання улюбленого Beauty of Joseon.
Комфортне зволоження, захист та сяйво glass skin - це саме про Purito Daily Go-To. Крем з комбінацією хімічних та фізичних фільтрів ідеально підійшов для моєї нормальної шкіри, тож, я завжди повторюю, що ідеальні санскріни існують, їх просто треба тестувати та підбирати під свої потреби
Далі, детальніше, про мої враження про Purito та короткий підсумок по санскрінам цього року 🤍
Паковання - сонцезахисний крем Purito я використовую у travel size, флакон з вузьким носиком, об'єм 15 мл. Це більше, ніж мініатюра Beauty of Joseon (10 мл). Флакон упаковано було в коробку, на ньому є термін придатності та коротка англомовна анотація. А на внутрішній стороні коробки було вказано склад крему. Що мені завжди подобається в корейській косметиці, це увага до формату мініатюр, вони часто в коробочках, є дата, захисна слюда.
Флакон-туба дуже зручний, м'який, легко натискається, та помітний в сумочці
Склад та використання - якщо коротко, то цей крем на фізичних та хімічних фільтрах, не містить оксибензону, ефірних олій, парабенів, октиноксату, авобензону, гомосалату, октокрилену, феноксіетанолу, містить антиоксиданти та гліцерин. Наносити на шкіру за 15 хвилин до виходу на вулицю, поновлювати кожні 2-3 години.
Щоб не робити допис дуже довгим, склад не копіюю, на сайті MakeUp, за посиланням на крем, він розписаний з поясненням по кожному складнику.
Консистенція - кремова, насиченого білого кольору, на перший погляд щільна. Але, при подальшому нанесенні на шкіру я була вражена легкістю крему, він швидко поглинається, стає схожим на емульсію, за рахунок чого, завершальний етап догляду, є дуже приємним
Фото гортайте, наприкінці я додала фото консистенції санскрінів Round Lab та Beauty of Joseon, детальніше їх порівняння у моєму відгуку 👉🏼 https://club.makeup.com.ua/post/52868/
Аромат - відсутній, навіть немає жодного натяку, якщо в Beauty of Joseon я чую злегка, то в Purito, ні.
Текстура - при нанесенні та розприділенні на шкірі крем Puritio стає схожим на водянисту емульсію, добре поглинається і одразу ж дає дивний ефект прозорої, наче скляної, шкіри.
Це не glow ефект, це вже glass skin, яку так люблять корейці.
Ось так виглядає фініш, ефект glass skin від сонцезахисного крему Purito Daily Go-To.
На 2-му фото я обвела ділянку шкіри під очима, де немає санскріну, щоб було помітно різницю.
Моя шкіра - нормальна, тонка, схильна до зневодненого стану, є пігментація, в догляді є різноманітні активи.
Які беззаперечні плюси, для мене, має сонцезахисний крем Purito Daily Go-To: ✨ прозорий, не вибілює шкіру, ✨ швидко поглинається, не треба чекати, як з Round Lab, ✨дуже комфортний, якби не glass effects, я б і забула,що наносила ще сонцезахисний крем, ✨ не сушить, не стягує шкіру, цим грішить Beauty of Joseon в +35° на відкритому просторі, ✨ glass skin, теж подобається, хоча виглядає дивно, наче шар гліцерину
А мінусів я не знайшла 😉 Крем дуже класний, рада, що спробувала його і користуюся в прохолодну пору коли немає сонця, тому що зараз в догляді є пілінг з кислотами.
Як обіцяла, мій топ-3 сонцезахисних кремів, як власниці нормальної шкіри, але з віковими змінами:
✨Beauty of Joseon - комфортний осінь, зима, весна, сушить шкіру влітку, на жаль. Легкий та ідеальний в нанесенні
✨Purito Daily Go-To - ідеальний в нанесенні, ефективності та комфортності. Просто те, що треба моїй шкірі, але ще треба затести влітку
✨ Round Lab - його трохи посунув Purito, бо з Round треба почекати, поки крем всядеться, але восени, коли було ще дуже спекотно, крем показав себе ідеально
До речі, це був подарунк від Оксанки ❤️ ksnklb , дуже дякую тобі! І посилання на її відгук з враженнями про цей санскрін https://club.makeup.com.ua/post/42465/
Коментарі (0)