Зубна паста яку реком ендують стоматологи
Elmex Sensitive Gentle White
Я програла генетичну лотерею, тому моя ротова порожнина потребує особливої уваги. В соцмережах часто зустрічала добірки безпечних зубних паст, ось і вирішила тестувати надалі, щоб обрати щось дійсно дієве.
Цього раз краш тест проходить Elmex.
Як людина з чутливими яснами, я завжди шукаю продукти, які б не тільки оберігали мої зуби, а й забезпечували комфорт під час чищення.
Elmex Sensitive Gentle White містить спеціальні компоненти для захисту чутливих зубів. Основні інгредієнти – фторид і спеціальний компонент з амінофторидом, який забезпечує надійний захист емалі. Це надзвичайно важливо для людей із підвищеною чутливістю, оскільки паста створює захисний шар на зубах, зменшуючи їх реакцію на зовнішні подразники. Окрім того, Elmex також допомагає запобігати карієсу та зміцнює емаль, що є важливим для збереження здоров’я зубів.
Моє враження
Смак пасти м'який, із приємною ментоловою ноткою, яка надає свіжості, але не обпікає рот. Це ідеальний баланс: після чищення залишається відчуття чистоти і свіжості, але при цьому немає агресивного ментолового "холоду", який часто буває в інших пастах. На ранок без "котів в роті", від цього була приємно здивована😅
Коментарі (0)