Зима близько! Тож рятуємося від сухості разом з Nacomi
Nacomi Protein Patch Face Cream
Привіт, красуні!
З приходом холодів, впевнена, кожна з нас відкладає свої баночки з легкими текстурами, віддаючи перевагу більш насиченому догляду за обличчям та тілом.
Я, наприклад, маючи суху чутливу шкіру, обов'язково ввожу в свою б'юти-рутину живильний та глибоко-зволожувальний крем, який я наношу в ті періоди, коли бачу шелушіння навколо носа та на підборідді.
Якщо ви маєте схожі проблеми, і ви шукаєте крем з гарним складом, чудовими відновлюючими властивостями, і який би ви могли використовувати в якості захисного бар'єру в період морозів - то зверніть увагу на Nacomi Protein Patch Face Cream.
Що ж такого цікавого в цьому кремі?
Він призначений для сухої та атопічної шкіри, а це означає, що крем містить багато масел, рослинних екстрактів, та інших зволожуючих компонентів (а це кераміди , протеїни), які утворюють на обличчі оклюзійну плівку.
Оклюзія - вона як своєрідна мантія, яка не дає випаровуватися волозі, із всіма "корисностями", які ви нанесли.
Об'єм крему стандартний - 50 мл, але упаковка насправді дуже велика. Таке враження, що там відро засобу, але ні. Хоча дизайн, справедливості заради, виглядає, як у дорогих професійних кремів.
Також виробник передбачив зручний дозатор, тож використання є максимально гігієнічним.
А от що мені реально подобається, так це те, що Nacomi завжди зазначає на упаковці, з чим сумісний чи не сумісний засіб, для якої шкіри він призначений, і коли його краще всього використовувати.
Protein Patch Face Cream не має ніяких обмежень ні в поєднанні з іншими активами, ні в періоді, коли його можна наносити.
Сам по собі крем білого однорідного кольору, та має легку, ледь помітну, віддушку.
Текстура дуже густа, і саме тому його не завжди просто розподілити по шкірі, але це і не дивно.
В складі дуже багато рослинних екстрактів та масел, які стоять на перших місцях в списку.
Окрім цього, крем містить кераміди, гідролізовані протеїни шовку та рису, ніацинамід та алантоїн.
Мені 31 рік, і в мене сухий тип шкіри. Поки ще немає сильних морозів, особливих подразнень або шелушінь не виникає, але це питання часу.
Але з Nacomi Protein Patch Face Cream низькі перепади температури мені все одно не страшні.
Зараз я наношу крем тільки по вечорам, коли хочеться відновлення після робочого дня. Також дуже класно закривати ним кислотні тоніки.
Перші хвилини після нанесення відчувається масляна плівочка на шкірі, яка наче обволіка кожну клітинку. Але це відчуття проходить протя гом 10 хвилин, залишаючи після себе зволожену, та приємну на дотик шкіру.
На ранок, після використання, обличчя гладеньке, без натяку на будь-яку сухість. Пори крем мені не забиває.
Тож, із впевненістю можу сказати, що знайшла класний засіб для зимового періоду, і готова до будь-яких морозів.
Проте все ж таки, нехай зима буде для кожного теплою:-)
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)