SKOMSKA

Кавовий скраб Cherry|Coconut

Впевне , багато хто з вас мав кавові скраби, або робив їх в домашніх умовах , адже це один із найпопулярніших косметичних засобів для догляду за шкірою.

Я обрала для себе два скраби з улюбленими ароматами : Cherry, та Coconut від Joko Blend .

У складі скрабу 100% натуральних, гіпоалергенних компонентів.

Кава, атлантична сіль, тростинний цукор і природні олії.

Дизайн:

• Скраб розміщений в чорній , пластиковій баночці баночці "шайбі" чорного кольору.
  • Дизайн мінімалістичний та стильний .
  • На етикетці вказана вся необхідна інформація для користувача.
  • Закривається надійно гвинтовою кришечкою, під нею є захисна, пластикова мембрана.
  • Об'єм 200 г.

Звісно я дуже хотіла спробувати кокосовий, адже це один з улюблених ароматів в доглядових засобах.

🥥Текстура скрабу складається із молотий кави, масел, та видніються кристалики цукру, чи солі (розсипчаста , але волога, порівняно з Cherry - текстура кокосового скрабу виявилась сухішою, це навіть видно по мембрані, але я не відчула суттєвої різниці в процесі використання, та після ) .

🥥Виглядає як зернистий пісок або середнього розміру часточки кави.

🥥Аромат такий, як я очікувала: кавовий з ніжними , солодкими нотами кокоса , але не інтенсивний (порівняно з Cherry).

🥥Масла в складі надають скрабу додаткову вологу, завдяки цьому засіб дуже легко розпроділяти , та масажувати по вологій шкірі без відчуття сухості чи надмірної жорсткості.

🥥Скраб легкий у використанні, він не осипається, після скрабування - легко змивається

🥥Залишає легку плівочку з олій, вона швидко поглинається шкірою .

🥥Аромат ще деякий час сидить близько до шкіри .

🥥Кавовий скраб гарно очищає , та відлущує старі клітини, шкіра стає гладкою, а кофеїн і природні олії підвищують її тонус і еластичність. При постійному використанні позитивно впливає на розтяжки та целюліт ( відслідкую з часом) .

🥥Шкіра шовковиста, зволожена , та доглянута.

Моя оцінка 10 з 10.

На холодну пору я обожнюю аромати з нотками вишні, а тут ще й в поєднанні з кавою - ну це просто кайф.

🍒Аромат стиглої, насиченої, трішки пянкої вишні. Тут він відчувається інтенсивніше, ніж в кокосового . Більш яскравий, теплий та затишний.

🍒Текстура ідентична , але більш волога за рахунок масел .

🍒Ним дуже легко користуватись , адже він легко наноситься, не осипається, завдяки текстурі приємно масажує тіло .

🍒Без проблем змивається.

🍒Залишає легку плівку, але вона швидко поглинається.

🍒Шкіра стає ніжна, гарно зволожена, приємна на дотик, та добре очищена.

🍒Поєднання в ароматі кави і вишні дарує справжню насолоду під час процедури і ще кілька годин зберігається на шкірі.

Моя оцінка 10 з 10.

Тут навіть важко обрати фаворита. Повторила б два)

Кавові скраби від Joko Blend точно стануть відмінним доповненням до вашої косметичної рутини.