ANN_DI

Огляд набору “Orange & Amber” для гоління: Гладкість без компромісів

Мій чоловік завжди нехтував доглядом після гоління. Він просто наносив звичайний крем, а я спостерігала, як його обличчя потерпає від подразнень і почервоніння. Тож, коли я побачила цей набір від Barbers – “Orange & Amber”, вирішила: час з цим щось робити. Це набір із крему для гоління та зволожувального лосьйону, які обіцяють не просто видалити щетину, а й подбати про комфорт і здоров’я шкіри.

Що обіцяють:

Цей крем обіцяє м’яке ковзання бритви, зволоження завдяки олії апельсину, розгладження рельєфу шкіри та приємний цитрусовий аромат із нотками амбри.

Від мене:

Перше, що вразило, – аромат. Він яскравий, цитрусовий, але не занадто нав’язливий. Чоловік зізнався, що насолоджувався ним більше, ніж думав спочатку. Крем має густу текстуру, яка справді пом’якшує щетину та робить гоління приємнішим. Бритва ковзає легко, наче крем обволікає шкіру захисною плівкою. Жодних подряпин чи подразнень, які були раніше. Після використання шкіра виглядає доглянутою, зволоженою і гладкою – ніби він щойно повернувся з салону (тільки не кажіть йому про це, бо він переконаний, що крем “чоловічий”).

Що обіцяють:

Лосьйон має легку консистенцію, швидко всмоктується, запобігає почервонінням і подразненням, відновлює природний баланс шкіри і тішить свіжим цитрусовим ароматом з нотками бергамоту.

Від мене:

Важливо те, що цей лосьйон зовсім не липкий і не залишає жирного блиску. Наноситься легко, ніби шкіра його вбирає з першого дотику. Чоловік був приємно здивований, що обличчя не червоніє після гоління, і зникли всі подразнення, які його так дратували раніше. Склад на основі алое вера та олії бавовняного насіння справді робить шкіру еластичною та м’якою на дотик. І, звісно, аромат – легкий, свіжий, з нотками цитрусу та бергамоту – він заряджає на цілий день і навіть мені подобається більше, ніж звичайний одеколон.

Цей набір став для мого чоловіка відкриттям. Тепер він з усмішкою підходить до дзеркала, бо знає, що йому не доведеться терпіти подразнення. А я радію, що він нарешті має засоби, які дійсно піклуються про його шкіру. Здається, цей набір від Barbers – це не просто догляд, а повноцінний ритуал, який робить його ранок комфортнішим і приємнішим.